SZTÁRDZSÚSZ

Itt vannak a részletek: Fogyással készül a Dancing with the Stars-ra Cooky

Lefogyott és már alig várja, hogy feleségével a táncparketten is egy párt alkossanak. 
  • Szerző: angie

Nem titok többé, hogy az ősszel induló Dancing with the Stras második szériájának a közismert rádiós és felesége is versenyzői lesznek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Cooky a feleségével, Szécsi Debórával (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

Cooky a -nak elmondta, szorgalmasan gyakorol és az elmúlt hónapokban néhány felesleges kilótól is megszabadult.

„Nyolc kilót fogytam, de nem a műsor kedvéért. Tény, hogy jókor dobtam le a felesleget, mert szükségem lesz a kondira, ha ősszel bírni akarom a műsorban a kiképzést. Rengeteg vizet iszom, mert a bőrömre is nagy gondot fordítok és a szervezetemnek is jót tesz” – mondta Cooky, aki eddig is táncolgatott otthon a feleségével, ám Debóra korábbi versenytáncosként annál jóval többet vár majd tőle. Kemény kiképzés elé néz a rádiós, ám gyermekei anyja a -nak elárulta simán megoldják majd a felkészülést.

„A két gyermekünknek köszönhető, hogy mára rengeteg türelmem van. A férjemhez is bőven lesz, ha nehezére esne elsajátítani a lépéseket. Sokan azt hiszik, hogy a közös munka miatt lesz közöttünk feszültség, de én inkább az ellenkezőjéről vagyok meggyőződve. A férjem már most nagyon lelkiismeretes, mindent megtesz majd, hogy sokáig versenyben maradjunk ” – szögezte le Debóra, aki alig várja már, hogy együtt ropják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?