SZTÁRDZSÚSZ

Itt van Zente utódja: Szabó Zsófi gyűjt Levi génterápiájára

Zentéhez hasonlóan Leventének sincs sok ideje, hogy megkapja a 700 milliós génterápiát, amellyel az SMA betegsége ellenére teljes életet élhetne. Szabó Zsófi felkarolta a kisfiút, és Instagramján keresztül gyűjt neki.
  • Szerző: Ripost

Miután megtörtént a csoda, és a magyar emberek egy hét alatt összeadták a kis Györök Zente génterápiájához szükséges 700 millió forintot, most újabb kis lélek kér segítséget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Leventét Szabó Zsófi mutatta be az Instagram oldalán. A kisfiú ugyanabban a ritka genetikai betegségben, az SMA-ban szenved, ahogyan Zente is, és neki is hatalmas esélyt jelentene, ha sorstársához hasonlóan megkaphatná a gépterápiát.

Az ideje viszont kevés: Levi decemberben lesz 2 éves. Egyelőre még vizsgálják, hogy hatásos e lenne nála a génkezelés, ám Zsófi addig is minden követ megmozgat, hogy neki is sikerüljön, ami Zentének.

Sziasztok! Rátaláltam Levire, aki decemberben lesz 2 éves, tehát lehetséges, hogy még nála is el lehet végezni ezt a génmódosító kezelést, ami azt jelentené, hogy itt egy másik kisfiú akinek az életéért ismét össze kell fognunk! Amint kiderül, hogy Levente is készen áll a kezelésre, az anyukája posztolni fogja, de addig is segítsünk neki! ❤️🙏🏼 Ugy izgulok...❤️🤞🏼

 

És ezeket olvastad már?