SZTÁRDZSÚSZ

Gyanús a rajongóknak Iszak Eszter eljegyzése

Azzal támadják a követői Iszak Esztert, hogy direkt időzítette eljegyzése bejelentését arra a napra, amikor az exe, Dobrády Ákos apa lett.
  • Szerző: szbd

Mindig is élete legboldogabb napjaként emlékszik majd június 7-ére Dobrády Ákos, aki hétfő délután a Facebook-oldalán jelentette be, hogy megszületett a kisfia. Ezt a napot választotta az eljegyzése bejelentésére Iszak Eszter is, ami a rajongók szerint igencsak gyanús, tekintve, hogy a modellt már hónapokkal ezelőtt feleségül kérte a vőlegénye.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Iszak Esztert támadják a rajongói (Fotó: Ripost)

Azt kérdezgetik, miért nem tudott még várni a bejelentéssel néhány napot, ha már eddig nem beszélt róla?

„Miért nem tudtál várni a bejelentéssel, ha már ennyi ideje eljegyeztétek egymást. Muszáj volt kisajátítanod Ákos legszebb napját, hogy az is csak rólad szóljon, véletlenül se róla? Elszomorító, mi rejlik az angyalarc mögött„ - fogalmazta meg véleményét az egyik követő.

Fotó: Instagram

„Pont ma kell bejelenteni, mikor az exének a gyermeke született. Nagyon szánalmas. Esztike, hatalmasat csalódtunk benned” – írta másvalaki.

„Savanyú a szőlő, Esztike... Ákosnak most született gyereke, te meg nem akartál lemaradni, ugye?” – kérdezte a modelltől egy másik rajongója.

„Ha már több hónapja titkoltad, hogy eljegyeztek, miért pont aznap kellett nyilvánosságra hoznod, amikor az exed bejelentette, hogy megszületett a kisfia? Ráadásul pár órával később? Érdekes” – jegyezte meg más.

Fotó: Instagram

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?