SZTÁRDZSÚSZ

Így készül a világ legdurvább versenyére a szépségkirálynőnk

A tavalyi Magyarország szépe tíz évig versenyszerûen akrobatikus aerobikozott, így nincs baja a mozgással.
  • Szerző: Ripost

De amit Gelencsér Tímea még ennél is jobban szeret, az az adrenalin és a kihívások. Ezért nevezett a TV2 Ninja Warrior című műsorába, amelyben a versenyzők egy speciális – a tűréshatárt feszegető – ügyességi pályán küzdenek meg a győzelemért.

A kőkemény feladatokból álló arénát a világon még csak egyetlen férfinak sikerült teljesítenie, de a szépség beteg lábbal is reménykedik, hogy ő lesz az első női befutó.

Mindenképpen indulni akartam, de márciustól volt egy három hónapos Achilles-ín-gyulladásom" – mondta a %%-nak Gelencsér Timi"Ezt akkor jelnek vettem, hogy mégse versenyezzek. De aztán győzött a harci kedvem. Tudom, hogy nagyon kemény lesz, nem elég az erő, az izom, itt koncentrálni kell, és nagyon sok a hibalehetőség. Például, ha valakinek az izgalomtól izzad a tenyere, máris lecsúszott a kötélről. És mindez még időre is megy. Most, hogy már meggyógyult a lábam, mindennap járok edzőterembe, ahol hasonló akadályok vannak. Bízom benne, hogy ha nyerni nem is fogok, de a magamtól elvárható eredményt elérem.”

És ezeket olvastad már?