SZTÁRDZSÚSZ

Igazi Noé bárkája Singh Viki otthona!

Négy négylábúval, és számtalan más állattal osztja meg az otthonát Singh Viki! Az énekesnő a kiskedvenceivel és szerelmével, Tamással él egy tágas, XIII. kerületi ingatlanban.
  • Szerző: Ripost

Singh Vikiék lakása sok szempontból különbözik egy átlagos otthontól.

A szokásos helyiségek mellett az ingatlanban helyet kapott egy stúdió, ahol Viki saját maga készítheti el a dalait, valamint minden lány álma, egy showroom is, telis-tele a legújabb divat szerinti ruhákkal és kiegészítőkkel.

Mindezt még izgalmasabbá teszi, hogy Vikiék két kutyával, egy cicával, egy nyúllal és számtalan hallal osztják meg az otthonukat. A hiedelmek ellenére a házikedvencek imádják egymást.

Bár Viki kiskedvencei egymás alatt helyezkednek el a táplálékláncban, eszük ágában sincs bántani egymást: a kutyusok, Gracie és Bella imádják Miát, a macskát és a vele egyidős Nyúl urat. Igazi falkát alkotnak, sokszor előfordul, hogy mind összebújva alszanak.

Viki az esti koncertjéhez előre bekészítette a ruháját.

„Az elmúlt egy évben 12 kilót fogytam, visszatért az önbizalmam, azóta pedig sokkal bátrabban öltözködöm. Jó érzés, hogy bármit felvehetek, nem kell takargatnom az előnytelen részeket" - mondta el nevetve az énekesnő.

És ezeket olvastad már?