SZTÁRDZSÚSZ

Igazi csoda: Tóth Gabi kigyógyult súlyos betegségéből

Tóth Gabi idén áprilisban jelentette be, hogy első gyermekét várja vőlegényével, Krausz Gáborral. Már ez kisebb csodának számított, hiszen az orvosok korábban nem jósoltak neki túl sok esélyt arra, hogy természetes úton gyermeket szülhet.
  • Szerző: Doris

Tóth Gabinak korábban rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie, több súlyos egészségügyi problémája is volt, a betegségek saját bevallása szerint leginkább lelki okok miatt alakultak ki.

Többek között a petefészkén is találtak jóindulatú cisztákat, ezért kérdéses volt az is, hogy egyáltalán teherbe tud-e esni természetes úton. Amióta viszont kiderült, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt, minden megváltozott! A Sztárban Sztár leszek! mestere maga árulta el, hogy még a súlyos májbetegsége is elmúlt, amióta áldott állapotban van.

„Nagyon jól vagyok, igazi csoda, ami velem történt! Persze már azt is annak tartottam, hogy pozitív lett a terhességi tesztem. Egész eddig küzdöttem a Gilbert-kórral, ami egy örökletes májbetegség. Nagyon meglepő, de amióta babát várok a betegség egész egyszerűen eltűnt. Teljesen tünetmentes vagyok” – újságolta Gabi, amikor a közösségi oldalon arról faggatták, hogy hogy érzi magát.

Csodálatos címlapot fotóztunk ma...:) hamarosan kiderül minden🤰🏼🙏🏻💋

A Sztárban Sztár leszek! egyik zsűritagja egyébként már túl van az első trimeszteren, a TV2 stúdiójában pedig mindent megtesznek azért, hogy hatalmas pocakkal is minél kényelmesebben érezze magát a műsor ideje alatt.

„Lesik minden kívánságomat, felkockázott almával, friss gyümölcsökkel, hideg vízzel, mentolos cukorkával és kényelmes papuccsal várnak, amit mindig bekészítenek, hogy a leállásokban, szünetekben egyből felvehessem” – nyilatkozta Gabi a Borsnak még idén júliusban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?