SZTÁRDZSÚSZ

Hujber Ferenc nyílt levélben üzent Eszenyi Enikőnek

A különös kijelentéseiről elhíresült színész először elnézést kért a Vígszínház korábbi igazgató asszonyától, majd világgá kürtölte, hogy nagyon szívesen dolgozna vele.
  • Szerző: Doris

Hujber Ferenc jelenleg Angliában él, de a információi szerint augusztus elején visszautazik Budapestre. A sokszor értelmezhetetlen eszmefuttatásairól elhíresült színésznek most valamiért eszébe jutott a Vígszínház egykori igazgató asszonya, Eszenyi Enikő!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Feri nem is tétlenkedett sokáig, a Facebookon üzent Eszenyinek. Először is bocsánatot kért, amiért évekkel ezelőtt cserben hagyta az Antonius és Kleopátra próbafolyamata közben. És persze nem csak ezért. Ismeretes, hogy idén márciusban Hujber is csatlakozott az Eszenyi Enikőt bíráló táborhoz. Utólag ő is aláírta azt a nyilatkozatot, amelyben a Vígszínház elszerződött társulati tagjai kijelentették: az akkor még regnáló Eszenyi Enikő igazgató által gyakorolt verbális erőszak és agresszív vezetői kommunikációja is hozzájárult távozásukhoz.

Ennek fényében igencsak meglepő, hogy Hujber most mindent megtenne, hogy Eszenyivel dolgozhasson. Sőt, azt sem titkolta, hogy Enikő azt csinálhat vele, amit csak akar!

Fotó: Eszenyi Enikő / Facebook

„Szia Enikő

Egyszer a Mai Manó kávézóban azt mondtad,
“Megbocsátasz de nem felejtesz”!

ERRE SZERETNÉLEK MOST KÉRNI!!

Akkor azt mondtam, “Cserébe, hogy cserben hagytalak az Antonius és Kleopátra alatt, felajánlom, hogy vállalok Veled még egy közös munkát, amiben úgy rendezel és azt csinálsz velem, amit akarsz„

- áll a levélben, amire Eszenyi egyelőre nem reagált.

Fotó: Facebook

Persze az is lehet, hogy nem is látta.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?