SZTÁRDZSÚSZ

Óvintézkedésre volt szükség: Csak így vezethet műsort Horváth Éva

Horváth Éva várandósan vezeti a TV2 ismeretterjesztő magazinműsorát.
  • Szerző: angie

Horváth Éva szombaton ismét berobban a képernyőre, hiszen elindul a TV2 ismeretterjesztő magazinműsora, a PURA VIDA – Tiszta élet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Éva várandósan is dolgozik
Fotó: Instagram

Témáját tekintve is testhezálló feladat ez Évának, hiszen hamarosan aranykalászos gazda lesz, de eddig is minden érdekelte, ami a kertészkedéssel, gazdálkodással, a zöld energiával kapcsolatos.

Az új műsornak köszönhetően is sok újdonságot tanulhat már a várandós Éva, aki a -nak elárulta, eredetileg kisebb pocakkal ült volna a kamera elé.

„Korábbra volt betervezve a műsor kezdete, de így sincs semmi gond, csak már jóval nagyobb a pocakom. Nagyon kedvesek a műsor készítői, mindig hoznak nekem széket, figyelik, hogy mire van szükségem. Bevallom, az elmúlt napok forrósága megviselt egy kicsit, de végre lehűlt az idő” – kezdte a kismama, akinek nem újdonság, hogy karcsú idomok helyett inkább gömbölydeden ül a kamera elé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés

„Amikor néhány évvel ezelőtt Kristóffal voltam várandós, akkor is forgattam és most is ez történik. A stáb is tudja, hogy körülbelül mire számíthat és azt is, hogy mikorra vagyok kiírva. Persze bármikor, bármi megtörténhet, így lett műsorvezető párom is, aki, ha nekem szülni kell mennem, majd tartja a frontot. A műsor biztonsága mindenek előtt van” – szögezte le Éva, aki két héten belül hivatalosan is gaza lesz.

„Vác mellé egy tanyára megyek vizsgázni július 14-én és jó eséllyel megszerzem az oklevelem, aranykalászos gazda leszek” – jelentette ki büszkén az édesanya.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?