SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, kisfia miatt nem ünnepelt születésnapján Horváth Éva

Horváth Éva 43 éves lett, de úgy érzi, most igazán kerek az élete.
  • Szerző: angie

Horváth Éva néhány hónappal ezelőtt másodszor is anyuka lett és jelenleg nincs is fontosabb számára a két gyermekénél. A csinos anyuka a napokban ünnepelte 43. születésnapját, de a -nak elmondta, idén inkább lemondott a nagy buliról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Családi körben egy vacsorával ünnepeltük meg a születésnapomat. Lemondtam a buliról, igaz, a barátnőim jelezték, hogy a napokban szeretnének majd elrabolni néhány órára a gyerekek nélkül, de csak értetlenkedtem. A gyerekek nélkül? Hogyan, hisz Alex cicizik, és tápszert nem akarok adni neki, szóval ez sem fog összejönni. Most minden időm a gyerekeké” - mesélte Éva, aki nagyon elfoglalt, mégis úgy érzi, jelenleg minden kerek az életében, és amiatt sem búsul, hogy ismét elszaladt egy év.

„Az volt a legutolsó gondolatom, hogy megint egy évvel idősebb lettem. Szó szerint nincs időm az idő múlásán elmélkedni, mert nevelnem kell a gyerekeket, ők a legfontosabbak nekem” - áradozott az anyuka, aki újszülött babáját nem nagyon mutogatja az interneten, de a -nak több érdekességet is elárult róla.

„Míg Kristóf inkább az apukája, addig Alex rám hasonlít. Persze még rengeteget fog változni, de az arcának karaktere inkább az enyém. Nagyon jó kisbaba, mosolyog és reagál dolgokra” - mondta Éva, aki Alex születésének emlékére is készíttet majd egy különleges ékszert.

„Annak idején a maradék anyatejemből és Kristóf hajtincséből készíttettem fülbevalót, láncot és karkötőt. Szerencsére most is nagyon sok anyatejem van és Alexről is szeretnék majd egy ilyen szép emléket” - fejezte be Horváth Éva.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?