SZTÁRDZSÚSZ

Semmi flancolás: Ebben a babakocsiban ringatja majd kisfiát Horváth Éva

Horváth Éva már csak pihenni szeretne a szülés előtt.
  • Szerző: Angie

Horváth Éva hamarosan ismét anyuka lesz és kiderült, felkészülten várja a baba érkezését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagyon várja már a második babáját
Fotó: Instagram

A kismama még a napokban is tevékenykedett, modellként fotózásokra is járt, de az Instagram-sztorijában bejelentette, a szülés előtt nem dolgozik már többet.

Éva mostantól csak pihen és várja a nagy napot, amikor világra hozhatja második kisfiát.

Már a pici szobája, sőt testvére Kristóf babakocsija is készen áll a fogadására. Igen, a kismama nem költött feleslegesen, hiszen első gyermeke babakocsija is tökéletes állapotban van.

„Kristóf babakocsiját nem csak ő használta, de az unokatestvérének is kölcsönadtuk, most azonban egy profi tisztítás és fertőtlenítés után, olyan mintha új lenne. Tényleg mindenki azt hiszi, hogy új babakocsit vettünk, de mivel erre nem volt szükség, a régi babakocsiban ringatom majd a kisfiamat ” – mondta a kismama, aki, otthon is nagyon ügyel gyermekei biztonságára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés

„Már nagyon várjuk a kisbabánkat a szobáját úgy alakítottuk ki, hogy ne csak kényelmes legyen, de biztonságos is. Kristóf sok mindenre megtanított minket, így másodszorra könnyebb dolgunk lesz, legalábbis azt hiszem ” – mondta a büszke anyuka, aki bár bevallása szerint jókat falatozott a terhessége alatt, még az utolsó hetekben is nagyon csinos.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?