SZTÁRDZSÚSZ

Harry herceg csak lopja a napot és álszent módon papol

Az afrikaiak szerint Diana kisebbik fia csak nyaral a kontinensen, és egyáltalán nem segít nekik semmit.
címkék:
  • Szerző: The_M

Harry herceg nagy ambíciókkal érkezett meg Dél-Afrikába pár héttel ezelőtt, ám úgy tűnik, hogy csak helybe ment a pofonért. A helyiek ugyanis egyáltalán nem érzik úgy, hogy bármi haszna is lenne Diana kisebbik fiának. Inkább csak egy gazdag fiú, aki egy kalandos nyaraláson élvezi az életet, azazhogy lopja a napot.

Namíbia egyik minisztere szerint semmin nem változtat Harry, hiába akarja a személyével és kétkezi munkájával támogatni a helyi természetvédelmi programokat. Ugyanis a herceget nem lehet munka közben fotózni, és nem adhatnak ki hivatalos közleményt arról, hogy mit csinál. Vagyis a világ nem értesül azokról a fontos dolgokról, amikre szeretné felhívni a figyelmet.

Emellett olyan embereknek papol az illegális vadászat ellen, akiknek nincs mit enniük, és csak így tudnak pénzt szerezni. A legtöbb ember szemében csak egy gazdag gyerek, akinek mindene megvan, és unalmában próbál úgy tenni, mint aki segíteni akar.

Pedig a hivatalos propaganda szerint Harry-nek óriási szívügye az Afrika-projekt. Még Charlotte hercegnő keresztelőjét is kihagyta az utazás miatt, és még majdnem három hónapig tartózkodik majd Dél-Afrikában.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?