SZTÁRDZSÚSZ

Gyászol Horváth Éva: Üzent a gázolónak

A kisfia még mindig keresi legjobb barátját, még nem tud a szörnyű balesetről. A csinos modell érthető, hogy dühös.
  • Szerző: angie

Horváth Éva szörnyű hírt kapott a minap. Egy autós elgázolta legkedvesebb házi kedvencét. Macskusz régóta volt a családtagja, a modell kisfia még meg sem született, amikor már az anyukája pocakjában kötődött hozzá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Éva Instagram-oldalán számolt be a szomorú hírről, ahol az is elárulta, a cica soha nem hagyta el a házat, így vélhetően megzavarhatta valami, azért szökött ki és részben ez okozhatta a vesztét.

Másrészt viszont egy autós is felelős az állat haláláért, aki miután elgázolta szegényt, az út közepén hagyta a haldokló cicát.

Te kedves kis vezető mégsem álltál meg, sőt ott hagytad az út közepén a haldokló állatot, gratulálok emberségből jeles! A gyerek azóta is keresi, a cicáját hiszem még a pocakomban volt, amikor dorombolt neki. Kívánok neked hasonló jókat” - fogalmazta meg üzenetét Éva, aki a szomszédoktól kapta vissza a halott cicát és természetesen a kertben temette el.

🖤 “köszönjük” te kedves autós ,aki elvette életét a mi majdnem 15 éves cicánknak Macskusznak 💔 soha nem ment el a ház mellől, most valami megzavarhatta, valószínű azért találtak rá 3 utcával lejjebb az emberek ! “Te kedves kis vezető “ mégsem álltál meg, sőt ott hagytad az út közepén 💔a haldokló állatot , gratulálok 💪 embersegből jeles ❗️A gyerek azóta is keresi, a cicáját hiszem még a pocakomban volt, amikor dorombolt neki 🐈 kívánok Neked hasonló jókat ❗️(köszönjük azoknak , akik viszont megtalálták és most már itt nyugodhat a kertben 🕯) #macskusz #14eves #mycat #rip

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?