SZTÁRDZSÚSZ

Drasztikus lépésre készül Gönczi Gábor gyermeke érkezésekor

Gönczi Gábor második gyermeke bármikor megszülethet. A szülők már alig várják, hogy a karjaikban tarthassák a kislányukat, s igyekeztek mindenre felkészülni.
  • Szerző: Ripost

Gönczi Gábor nem most fog először apai örömök elé nézni, azonban a Borsnak elárulta, hogy már nagyon izgatott, és alig várja, hogy újra átélje ezt a csodálatos élményt. A felesége várandósságát illetően minden a legnagyobb rendben van, genetikai vizsgálatokat is végeztek, hogy biztosak legyenek afelől, kislányuk teljesen egészséges. A TV2 Tények mű­sorvezetője elmondta, készen a babaszoba, és úgy érzi, lélekben felkészült a kislányuk érkezésére – írja a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ildikó mindenórás

Ildikó mindenórás
Fotó: FEM3

„Minden a legnagyobb rend­ben van, most már bármelyik pillanatban úgy dönthet a kislányunk, hogy elindul hozzánk. Apás szülést szeretnénk, mindképpen bent leszek a feleségem mellett, amikor világra hozza a picit. Mindegy, hol vagyok éppen, ha hívást kapok, azonnal indulok. A feletteseimmel megbeszéltem, hogy ha netán élő adás közben jön a telefon, hogy megindult a szülés, azonnal kiszaladok a stúdióból, és rohanok a feleségemhez” – kezdte Gábor, aki a feleségével együtt a termé­szetes szülés híve, reménye­ik szerint így jöhet világra a baba.

Az élő adást is kész otthagyni, ha jön a baba Fotó: Ripost

Persze nem Gábor az egyetlen a családban, aki tűkön ülve várja a pici érkezését. Amint lehetőségük adódott erre, a kislányuk arcát meglesték többdimenziós ultrahangon keresztül.

„A kisfiunk, Áron is nagyon izgatott, folyton rajzol, sok szép alkotást készített már a kishúgának, és gyakran lerajzolja őt” – tette hozzá a büszke édesapa, aki a várandósság alatt hozzászoktatta a gondolathoz, hogy kishúga, és nem kisöccse születik majd.

L. M.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?