SZTÁRDZSÚSZ

Gombos Edina kitálalt Bochkor Gáborról

Gombos Edinát nem hívták meg a nosztalgiaadásra Bochkorék. Az egykori tévés sejti, mi állhatott a háttérben.
  • Szerző: szbd

Nemrég nosztalgiaadást csinált Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János. Csak Gombos Edinát nem hívták meg, aki az egykori Sláger Rádióban 11 évig dolgozott hírszerkesztő-hírolvasóként, ő is a Bumeráng tagja volt.Rengetegen voltak kíváncsiak arra, hogy ennek mi lehetett az oka.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most az egykori műsorvezető – aki már évek óta Floridában él a családjával – kitálalt. Mint mondta, sejti, hogy miért sértődhettek meg rá - írta meg a Blikk.

Gombos Edina kitálalt Bochkorról

Gombos Edina kitálalt Bochkorról (Fotó: YouTube)

Bochkorék nem hívták meg Gombos Edinát a nosztalgiaadásra

Bochkorék nem hívták meg Gombos Edinát a nosztalgiaadásra (Fotó: Ripost)

„Amikor otthon voltunk legutóbb Magyarországon, akkor találkoztam Gáborral, de néhány hete volt egy adás, ahol nosztalgiaadást csináltak a Bumerángnak, és ott volt Boros és Voga. Láttam, amikor ezt a műsort promotálták, de engem nem kerestek. Aki nem emlékezne rá, annak idején a rádiótól elvették a frekvenciát és egyik napról a másikra bezárt. Ez akkoriban volt, amikor az én kislányom megszületett és én is munka nélkül maradtam. Nekem akkor érkezett egy felkérés a TV2-től, akkor indult a FEM 3 csatorna. Én az arca lettem annak az új csatornának, a fő egyénisége, ami nagyon hízelgő ajánlat volt és én azt elvállaltam. Bocsiék akkor mentek egy másik rádióhoz a műsorukkal, de engem akkor senki nem keresett meg, semmilyen tárgyalás nem indult el. Aztán Gábor hirtelen a semmiből csak annyit közölt velem, hogy próbaadás és két nap múlva menjek be. Akkor mondtam neki, hogy ne haragudj, de ez nem így működik. Sem az ajánlat, sem a kommunikáció nem olyan volt, hogy a tévés adást eldobjam. Én a tévét választottam, és ebből lett egy sértődés, amit megértek egy részről, de másrészről nem. Szerintem ez a sértődés volt ebben, hogy a pár héttel ezelőtti műsorba nem hívtak, nem telefonáltak nekem. De tartjuk egyébként a kapcsolatot” – foglalta össze a történteket Edina.

Edina a YouTube-csatornáján elmondta azt is, hogy manapság milyen a kapcsolata Bochkor Gáborral.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?