SZTÁRDZSÚSZ

Gesztesi Károly szerelme segíti Berki Krisztián kislányát

Az izomceleb érzelmes bejegyzésben beszélt a kislányáról, Natiról, és arról, mennyit köszönhetnek mindketten Gesztesi Károly egykori kedvesének.
  • Szerző: ripost

Gesztesi Károly egykori szerelmének, Mattesz Csillának köszönheti Berki Krisztián, hogy a kislánya biztonsággal mozog a vízben. Nati a napokban múlt nyolcéves, úszásoktatójának köszönhetően pedig megszerette az úszást, igaz, az édesapja szerint fél a kudarctól.

gesztesi károly

Gesztesi Károly utolsó szerelme segíti Berki kislányát
Fotó: TV2

„Natika is küzd ma a saját démonjaival, és rettentően fél, hogy mi lesz ha utolsó lesz... Szeretnék neki segíteni és biztatni, hogy a saját félelmein minél hamarabb túl mehessen, maga mögött hagyva. Élete első versenyén 2. lett ez a második hely most azonban felelősséget hozott az Ő kis saját életében és igen Ő maga is jobban fél a kudarctól mint a sikertől! Csilla nénivel a négyszemközti beszélgetés tartalmát meg sem osztotta velem… Így ezzel a döntésével a mai nappal rálépett egy olyan rögös útra amelyet nem lát csak egyet tud, hogy nagyon akarja és meg akarja mutatni, hogy Ő egyedül is képes rá! Szeretem azt amit tesz és azt ahogyan teszi (önállósodik)” – fogalmazott Berki, aki hálás Gesztesi egykori kedvesének, amiért a lánya megszerette a versenyzést.

„Azt tudom a lányom a legjobb kezekben, mert a mai edzés előtt még nem tudta, hogy akar e versenyezni a következő versenyen vagy nem… De Csilla nénivel való beszélgetésüket követően csak annyit mondott: 'Apa, elmegyek a versenyre, szeretném, ha te vinnél' kérdezem, hogyhogy így döntöttél? 'Csilla néni azt mondta a csapatnak szüksége van rám'. Köszönöm Csilla néni” – írta az Instagramon megosztott bejegyzésében az immáron kétgyermekes apuka.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

a berki ?? (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?