SZTÁRDZSÚSZ

Gáspár Zsolti vallomása: Ha nem oltanak be, már nem élek

Gáspár Zsolti kedd délután felvette a harmadik védőoltást is. Azt mondja, ő a vakcinának köszönheti az életét.
  • Szerző: Buster

Gáspár Zsolti éppen egy évvel ezelőtt került kórházba, miután elkapta a koronavírus-fertőzést. A Farm VIP házigazdája biztos benne, hogy akkor az mentette meg az életét, hogy nem sokkal korábban felvette az első védőoltást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gáspár Zsolt

Zsolti gazda felvette a harmadik oltást (Fotó: Ripost)

A TV2 kalandreality-jének sztárja ezért is döntött úgy, hogy amint lehet, felveszi a harmadik, koronavírus elleni védőoltását. Lapunk elkísérte a Szent László Kórházba a hírességet.

„Egy pillanatig sem volt kérdés, hogy beadatom a harmadik oltást is. Átestem a betegségen még tavaly, és meg kell mondjam, hogy nagyon rossz állapotban voltam. Kórházba kerültem, ahol oxigént kellett kapnom és ezt senkinek sem kívánom. Biztos vagyok benne, hogy ha korábban nem kaptam volna meg az első oltást, már nem lennék az élők sorában”- kezdte Gáspár Zsolt, aki hónapok óta azon dolgozik, hogy a romatelepek lakói is felvegyék a védőoltásokat.

„Nekem azért is élen kell járnom az oltás tekintetében, mert minden erőmmel azon vagyok, hogy az ország összes romatelepén élő ember be legyen oltva. Az ő szemükben csak akkor leszek hiteles, ha magam is be vagyok oltva” - jelentette ki Zsolti.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?