Létrehozva: 2022.02.05.

Szétdarabolva árulja 3 milliárdot érő birtokát Galambos Lajos

Miután Galambos Lajos és volt felesége megállapodtak a vagyonmegosztásban, a trombitás hozzá is fogott, hogy felszabadítsa az ingatlanokban álló vagyona egy részét.

Alig néhány napja mondták ki Galambos Lajos és felesége, Boglárka huszonhárom éven át tartó házasságának végét, a trombitaművész máris hozzálátott a tetemes vagyon felosztásának. Úgy tűnik, szeretné minél hamarabb kifizetni a volt feleségének járó százmilliós részt, ugyanis máris elkezdte kiárulni a birtokát. Lajcsi a 3 milliárdot érő boldogasszonypusztai családi birtokát 2016-ban egyszer már meghirdette, de akkor nem talált vevőre. Tanulva a korábbi tapasztalatból, Lajcsi ezúttal szétdarabolva tette árusorba majorságát.

Galambos Lajos hatalmas összeget szabadít fel vagyonából. Fotó: Ripost

A válás idején itt él a trombitás

A Bors először arra a hirdetésre bukkant rá, amiben Lajcsi azt a 400 négyzetméteres impozáns erdei kúriát hirdeti, amelybe saját bevallása szerint ő lakott, miután megromlott a házassága. Az ingatlan még 1904-ben az akkori Hercegprímás megrendelésére épült. A 6 szobás, 6 fürdőszobás házat 2018-ban teljeskörűen felújították és modernizálták. A 160 milliós vételár magába foglalja a villa berendezéseit is, vagyis a meseszép vintage és antik bútorokat is.

Ebben a házban élt a szakítás után Galambos Lajos

Privát tó, legelő, nádas

Galambos Lajos ezzel egy időben meghirdetett egy, a birtokon álló másik ingatlant is, ami bár kevésbé impozáns, de méreténél és elrendezésénél fogva kiválóan alkalmas egy panzió kialakítására is. Az 5 szobás, 6 fürdőszobás házért és a hozzá tartozó területért 60 millió forintot kér.

Galambos Lajos ingatlanjából akár panzió is lehet

A trombitaművész által meghirdetett harmadik ingatlan egy 36 hektáros halastó, nádas és legelő, melyek ugyan külön helyrajzi számon találhatóak, de csak egyben kívánja őket értékesíteni a tulajdonos, aki gyors megtérülést ígér a leendő befektetőnek, hiszen a terület az új rendezési terv szerint turisztikai besorolást kap hamarosan. Ezért a tételért 250 millió forintot kell kicsengetnie a leendő tulajdonosának.

Lajcsi egy tavat, a hozzá tartozó nádast és a legelőt is el szeretné adni.

Új életet akar kezdeni?

Ha mindegyik, most meghirdetett ingatlan vevőre talál, Lajcsi összesen 475 millió forintot szabadít fel ingatlanvagyonából, ami meglehetősen szép „búcsúpénznek” tűnik, már ha a teljes összeget Boglárkának szánja. Nem kizárt azonban, hogyha bírósági ügye lezárul, Lajos maga mögött hagyja minden fájdalmas emlékét, vagyis új életet kezdjen bárhol a világon, különös tekintettel arra, hogy 2015 óta tartó közműlopási és vesztegetési ügyére mindenki emlékezni fog, ameddig csak él.

A Bors kereste Galambos Lajost, hogy megtudjuk, pontosan miért döntött úgy, hogy darabokban dobja piacra a mocsai birtokot, de erre nem akart válaszolt, csupán szűkszavúan nyilatkozott. „Valóban tulajdonomban álló ingatlanok hirdetéseit találták meg, de mást nem kívánok hozzá tenni” – zárta rövidre.

 

Piacon adta el „fölössé” vált kincseit

Könnyen lehet, hogy Galambos Lajos már tavaly készült arra, hogy hamarosan jóval kevesebb helye lesz arra, hogy tárolja az évtizedek alatt felhalmozott értéktárgyait. Akkor ugyanis szó szerint piacra dobott több festményt, köztük egy eredeti Picasso-rajzot is. A trombitás a budaörsi használtcikk piacra maga vitte ki az értéket, melyek között akadt még egy harmonika is. Végül a licitre bocsátott tárgyak és műalkotások elkeltek és Lajcsi 2 millió forinttal térhetett haza. Az összeget egyébként nem tartott meg, felajánlotta karitatív célra.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

Egy újabb álompárnak vége: a műsorvezető bejelentette, külön utakon folytatják párjával

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

magyarnemzet.hu

Elúszhatott a bajnoki cím, de Klopp már más miatt aggódik

origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

mindmegette.hu

Puha, édes tészta, különleges formában: így készül a budai kuglóf

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

A gyerekek élete is felfordult, így küzd a rák ellen Katalin hercegné

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak