Létrehozva: 2020.04.22.

Fotó: Megváltozott a bezárva töltött hetek alatt a népszerű magyar zenész arca

Páratlan ötlettel állt elő Balázs Fecó! A Kossuth- és Liszt Ferenc díjas zenész szakállat növeszt a karantén ideje alatt. Ötvenhárom éve van a pályán, de hamarosan úgy láthatja majd a közönsége, ahogyan eddig még soha!

Elképzelhető, hogy mire véget ér a koronavírus-járvány miatt elrendelt házi karantén, alig ismerünk majd rá Balázs Fecóra! A nagyvilágban az elmúlt hetekben már számos humoros kihívás látott napvilágot, amikkel lefoglalják magukat az emberek a négy fal között. Most a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes is csatlakozott ehhez a táborhoz, ő azt találta ki, hogy egészen addig nem nyírja le a szakállát, amíg véget nem ér a „lidércnyomás”.

A páratlan ötletet a világirodalom egyik klasszikus műve adta számára: Alexandre Dumas Monte Cristo grófja című regénye, amiben az aljas módon bebörtönzött tengerész If várában történő raboskodása alatt hosszú, fekete szakállat növesztett. Nos, Balázs Fecó immáron negyedik hete növeszti az arcszőrzetét, mostanra pedig látványos is az eredménye. Az ötlet egyébként azért is nagyon különleges, mert a 69 éves énekes 53 éve van a zenei pályán, de eddig még soha nem láthatta a nagyközönség még csak borostásan sem.

Fotó: Ripost/ Balázs Fecó

„Már negyedik hete vagyok otthon. Nem is mozdulok ki az utcára, csak a kertben tevékenykedem. Sajnos váratlanul sok lett a szabadidőm, ezért egy új célt tűztem ki magam elé. Mégpedig azt, hogy a karantén ideje alatt megnövesztem a szakállam. Akárcsak Dumas regényében Monte Cristo grófja, aki If várában raboskodott a szökéséig. Én is csak akkor vágom le, amikor véget ér a mostani állapot” – mondta el a Ripost-nak a népszerű zenész, aki a mindennapokban a ház körüli teendőkkel foglalja el magát, de természetesen a szórakozásra is időt szakít.

„Segítek a feleségemnek a ház körüli munkában. Takarítok, füvet nyírok, porszívózok és sok év után megtanultam vasalni is” – folytatta mosollyal a hangjában Balázs Fecó. „Illetve megpróbálom elolvasni azokat a könyveket, amik annak idején kimaradtak. Most van időm rá, hogy bepótoljam az elmaradást.”

Balázs Fecó már csak életkora alapján is a veszélyeztetett kategóriába tartozik, nem beszélve korábbi szívproblémáiról. Ám a népszerű zenész nem tart a vírustól. Úgy tartja, hogy kellő odafigyelés és elővigyázatosság mellett át lehet vészelni ezt a vészterhes időszakot.

„Ez egy láthatatlan gyilkos, muszáj odafigyelnünk az apró részletekre is. A fiam, Fecó aki a ház felső szintjén él, a biztonságunk érdekében védőfelszerelést használ, ha elmegy hazulról. Én nem félek a vírustól, illetve annyira tartok tőle, mint minden normális ember. Bizakodom, hogy minél hamarabb véget ér, de addig is megpróbálom értelmes dolgokkal elfoglalni magam” – tette hozzá a Kossuth- és Liszt Ferenc díjas énekes, aki folyamatosan tartja a kapcsolatot művészbarátaival, hiszen évtizedes barátságukon semmi nem ejthet csorbát, pláne nem egy vírus.

„A mostani helyzet nem befolyásolja a kapcsolattartást a művészbarátaimmal. Ugyanúgy beszélünk egymással, mint korábban bármikor. Tartjuk egymásban a lelket azzal kapcsolatban, hogy mielőbb véget ér a járvány és hamarosan újra a színpadon zenélhetünk” – zárta a beszélgetést Balázs Fecó, aki lapunknak megígérte, hogy a karantén végén, mielőtt megszabadulna a szakállától, olvasóinknak mutatja meg először a végeredményt.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország drámai bejelentése a háború jövőjéről

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

magyarnemzet.hu

Elutasították Ilaria Salis kérelmét, marad a magyar börtönben

life.hu

4 csillagjegy szülöttei, akik hidegek, mint a jégcsap

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

ripost.hu

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem gondolnád: Takács Zsuzska ezt teszi Zámbó Krisztián távolléte alatt

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét