SZTÁRDZSÚSZ

Forró fotók, a Balatonon lazítottak az Exatlon macsói

Tóth Dávid, Kempf Zozo és Orbán Olivér kipróbálta a legjobb vízi sportokat.
  • Szerző: Ripost

Újabb közös programon vettek részt az Exatlon Hungary Bajnokai! Ezúttal a fiúkon volt a sor, Tóth Dávid, Kempf Zozo és Orbán Olivér tölthetett el egy izgalmas napot a Balaton partján, ahol három vízi sportot is kipróbálhattak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

Bár a vízben otthonosan mozognak a fiúk, akadtak olyan feladatok, amelyek még nekik is okoztak fejtöréseket. Ilyen volt a windsurf, ahol hatalmas szükség volt az egyensúlyérzékükre. Zozo és Olivér persze azonnal kapott az alkalmon és kézen állva próbálták szelni a habokat, ám végül a megszokott módszernél maradtak. Egy órával később, szinte profikat megszégyenítő módon szörföztek a balatonföldvári strandon.

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

A következő program leginkább Dávidnak kedvezett. Az olimpikon kajakozni invitálta egykori csapattársait, ami végül egy versenybe torkollt. Az első helyet fölénnyel szerezte meg Dávid, azonban Olivér és Zozo keményen megküzdött az ezüstéremért.

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

A nap zárásaként a fiúk Siófokra is ellátogattak, ahol egy wakeboard pályán mérték össze a tudásukat. Olivér nagy előnnyel indult, hiszen világ- és Európa bajnoki címmel büszkélkedhet, azonban a többieket sem kellett félteni, hatalmas energiával vetették magukat a habok közé.

„A Move In Balatonnak, azaz a MiBo-nak köszönhetően két helyszínen, három sportot is kipróbálhattunk. Nagyon élveztük ezt a napot, és örültünk a lehetőségnek. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is szervezni fogunk hasonló programokat. Szerencsére nagyon jóban maradtunk a Bajnokokkal, legutóbb Egerben voltunk egy hosszú hétvégén, és már ott megbeszéltük a folytatást” – mondta a -nak Dávid.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?