SZTÁRDZSÚSZ

Fiatal férfiakat kasztingol Gábor Zsazsa özvegye: jó oka van rá

Páratlan ötlettel állt elő Gábor Zsazsa özvegye! Frédéric von Anhalt herceg fiatal, húszas éveiben járó férfiakat kasztingol. Folyamatosan várja a pályázókat, akik közül egy valaki nemcsak a busás örökséget teheti majd zsebre, hanem egy hercegi címet is.
  • Szerző: BDF

„Keresem azt a 21-26 év közötti férfi örökösömet, aki beszél németül és angolul is, hogy folytassa a Gábor-Anhalt történetet” – olvasható a 76 éves herceg Facebook-oldalán, aki mindezt nem kéri ingyen, a busás örökség és a hercegi cím mellé bőséges fizetést is ígér.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Az özvegy ritkán gondol az elmúlásra, de tudja, hogy egyszer neki is mennie kell. Gábor Zsazsa halála előtt ígéretet tett néhai feleségének: történjék bármi, gondoskodik róla, hogy sose merüljön feledésbe a nevük. Úgy tűnik, Anhalt herceg most látta elérkezettnek az időt arra, hogy intézkedjen a nemes ügy érdekében. Meg is hirdette a különleges pozíciót, és kíváncsian kutatja azt a valakit, aki valóban méltó a tisztségre.

Köztudott, hogy a házaspárnak nem születhetett közös gyermeke, hiszen túl későn találkoztak. Esküvőjük idején Zsazsa már 69 éves volt. A 2016-ban, 99 éves korában elhunyt magyar származású színésznőnek egyetlen gyermeke született a második házasságából. Ám Francesca Hilton még édesanyja előtt közel két évvel, 68 éves korában meghalt. Így az egykori szexszimbólumnak sincs élő rokona, aki kellőképpen vigyázhatna a hagyatékra.

Az üzlet viszont mindig is Anhalt herceg vérében volt, és nagyon jól gazdálkodott azzal, amije van. Nem csoda, hogy ebben is meglátta a bizniszt. Éveken keresztül borsos áron árulta hercegi címét, így összesen tíz férfit adoptált, ezen kívül pedig 68-nak 50 ezer dollárért, azaz több mint 15 millió forintért lovagi rangokat is adományozott. De fordult a kocka! Egészen mostanáig neki fizettek, hogy viselhessék a címeit, ám most ő fizetne azért, hogy valakinek mindenét odaadhassa.

Bárkit is választ, az illetőnek örökre megváltozik az egész élete, hiszen „fizetése” mellé a teljes örökséget és Anhalt összes privilégiumát megkapja az özvegy halála után.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?