SZTÁRDZSÚSZ

Feltöltette a száját: Eltorzult a TV2 sztárjának arca

Egy férfi is kés alá feküdhet, ki mondta, hogy ez csak a hölgyek kiváltsága. A TV2 sztárja vállalja, hogy néhány évvel ezelőtt szebb akart lenni.
  • Szerző: angie

Kajdi Csaba korábban nagyon hiú volt. Ma már többet foglalkozik a belsőértékekkel, de évekkel ezelőtt még mindenkinek tetszeni akart.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

Ennek köszönhető, hogy vastagabb ajkakra vágyott, így plasztikai sebészhez fordult, aki szilikonnal töltötte fel a száját. Jobb lett volna inkább más eljárást választani, mert ahogy kiderül, Csaba szája örökre megváltozott, eltorzult.

Ma már nyilván nem csinálna ilyet a TV2 sztárja, de az már biztos, hogy nem távolíttatja el a szilikont. Ennek okáról Liptai Claudiának mesélt egy internetes beszélgetésben.

„A szilikon lecsúszott és befelé fordult, teljesen eltorzította a számat. Akkor jó ötletnek tűnt, de már sajnálom, hogy nem valami természetes , magától felszívódó anyagot használtak. Nem szedetem ki, mert ahhoz fel kell vágni a számat, hogy kikaparhassák a megkeményedett szilikont. Köszönöm, inkább így marad, végül is már megszoktam” – mondta Cyla.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?