SZTÁRDZSÚSZ

Felcsaptak a lángok a magyar sztárpár otthonában

Bárdosi Sándor felesége részletesen elmesélte, mi történt azon a borzalmas délutánon.
  • Szerző: BDF

Borzalmas pillanatokat élt át albérletükben a Bárdosi család. A családfő, Sándor éppen nem tartózkodott otthon, amikor megtörtént a baj. Ildikó a gyerekekkel, a barátnőjével és a nagynénjével ült a nappaliban, amikor rémülten vette észre, hogy sűrű, fekete füst ömlik a konyhapult alól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az albérletben, amiben még körülbelül két hetet lakunk, kigyulladt egy vezeték a konyhában. Sosem láttam ilyet ezelőtt. Szó szerint lángolt a kábel és a fal” – kezdte Ildikó.

„Sűrű, fekete füst ömlött ki a konyhapult alól. Megijedtem, ezért gyorsan kikapcsoltam, az egyébként működésben lévő gépet. (...) Elment az áram az egész lakásban. Ekkor még több füst tört elő a mosogatógép teteje és a pult közül. Itt már tudtam, hogy baj van” – folytatta a családanya, aki rögtön kivitte a gyerekeket és a család cicáját a lakásból, eközben a nagynénje kihúzta a gépet a pult alól, hogy felmérje a helyzet súlyosságát.

„Felcsaptak a lángok. Sanyinak kiabáltam a telefonba, hogy tűz van” – emlékezett vissza a rémisztő pillanatokra Ildikó, aki tudta, hogy vízzel nem oltható az elektromos tűz, mert életveszélyes. Ezért a szomszédoktól próbált segítséget kérni, de már a tűzoltók is úton voltak. Ekkor ért haza az olimpikon, aki rögtön tudta, mi a teendő.

„Volt az autójában poroltó, így sikerült eloltania a tüzet. Ő a mi hősünk. Mindig határozott, nem esik pánikba, kezeli a helyzetet” – magyarázta Ildikó, aki hozzátette, a családnak napokig tartott megemészteni a történteket, de mindannyian jól vannak.

És ezeket olvastad már?