SZTÁRDZSÚSZ

Feladta magát a rendőrségen Király L. Norbi, ez vár rá

Az énekes beismerte, hogy hibázott. Mindent megtesz annak érdekében, hogy helyrehozza a történteket.
  • Szerző: bdf

Tartási kötelezettség elmulasztása miatt bírósági elfogatóparancsot adtak ki Király L. Norbi ellen. Az énekes végül feladta magát a rendőrségen. Menedzsere, Mihalcsek Noémi a %%-nak elmondta, Norbi beismerte, hogy hibázott.

 Norbi feladta magát a rendőrségen. Jelezte, hogy nem tűnt el

– kezdte a %%-nak az énekes menedzsere, aki hozzátette, Norbi és volt felesége, Niki hamarosan a bíróság előtt néz farkasszemet egymással. „Norbi nem bujkál, beismeri, hogy mulasztott, és nyitott arra, hogy megoldja a konfliktushelyzetet, és rendezze az anyagi dolgokat volt feleségével.”

Lapunknak Mihalcsek azt is elmondta, a tartásdíj elmulasztásában közrejátszhatott az is, hogy Norbi súlyos anyagi gondokkal küzdött. Arról nem is beszélve, hogy volt felesége eltiltotta közös gyermeküket, Dominikot az édesapjától.

„Bár apaként felelősséggel tartozik a gyerekéért, valljuk be, nagyon nehéz tartásdíjat fizetni úgy, hogy nem láthatod a gyerekedet.

Igaz, Norbi is kevesebb lépést tett a helyzet megoldására, de belátta, hogy hibázott, és mindent megtesz azért, hogy közös megegyezésre jussanak a volt feleségével.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?