SZTÁRDZSÚSZ

Ezt üzente Kóbor Jánosnak a lengyel Sztárban Sztár énekese

Antek Smykiewicz minden vágya, hogy találkozzon az Omega frontemberével.
  • Szerző: Doris

Megszólalt a %%-nak Antek Smykiewicz, az a 31 éves lengyel énekes, aki múlt hét szombaton bújt Kóbor János bőrébe a Sztárban Sztár lengyel változatában. Elsöprő sikert aratott.

Smykiewicz elárulta: minden vágya, hogy személyesen is megismerje a 75 éves rocklegendát. Óriási megtiszteltetésként élte meg, hogy előadhatta az Omega együttes egyik legismertebb balladáját, a Gyöngyhajú lányt. A lengyel Sztárban Sztár versenyzője lapunknak elmondta, nincs olyan ember Lengyelországban, aki ne ismerné az Omegát és Kóbor Jánost.

"Remekül éreztem magam a színpadon! Ez hatalmas élmény és kaland volt számomra, mivel magam is nagy tisztelője vagyok Kóbor Jánosnak. Természetesen a magyar-lengyel barátság is egyből eszembe jutott, amikor megtudtam, hogy a Gyöngyhajú lányt kell előadnom. Csak öt napom volt a felkészülésre, nem volt könnyű dolgom. Bár a magyar nyelv gyönyörű, nehéz volt megtanulnom a szöveget"

- mondta a %%-nak a 31 éves énekes.

Smykiewicz azt is elárulta, hogy bár a zsűritől nem kapott túl magas pontszámot, a közönség imádta a produkciót, és az interneten is rengeteg rajongói levelet kapott.

"Nagyon sokan írtak. Külön öröm számomra, hogy ha jól tudom, Kóbor Jánosnak is tetszett a produkcióm. Minden vágyam, hogy találkozzak vele" - áradozott az énekes.

A %% megkereste Kóbor Jánost, hogy megtudjuk, összejöhet-e a közeljövőben a nagy találkozás. Hogy mit mondott az énekes, az kiderül a %% pénteki lapszámából!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?