SZTÁRDZSÚSZ

Ezért nem hajlandó lemondani a whiskyről Ambrus Attila

A Viszkisként elhíresült Attilát sok helyről megkeresik, és különböző helyzetekben kell helytállnia.
  • Szerző: angie

Eddig is sokan kíváncsiak voltak a tapasztalatira. Több előadásra is elhívták a Viszkist, de most a kedvenc italán keresztül mesélheti el, hogyan lehet újrakezdeni, a semmiből talpra állni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors / Czerki Gábor

Az alkohol persze nem segít ebben, de az egykori Viszkis rabló és a mámorító Whisky elválaszthatatlanul összeforrtak az évek alatt. Ezért is lesz hivatalos Katona Csaba történész, tanár szórakoztató italkóstoló programjára.

„Nyilván a whisky-hez, jó vagy rossz értelemben, van közöm. Az a helyzet, hogy az emberek Magyarországon úgy tudnak beazonosítani, hogy milyen alkoholt ittam korábban, illetve hány bankban jártam. Szóval e kettő közti átjárás kétségkívül a nevemhez köthető. Ezeken az előadásokon nem arra kell számítani, hogy azt fogom mondani, hogyan kell egy bankot kirabolni, hanem arról lesz szó, hogyan lehet újrakezdeni. A mai napig whiskyt iszom, mivel hagyományőrző vagyok. De nyilván már nem járok bankba” – nevetett a ma már keramikusként tevékenykedő Attila, akinek mindennapjait már a család körüli teendők színesítik.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?