SZTÁRDZSÚSZ

Ez viselte meg a legjobban a Korda-házaspárt a karanténban

Balázs Klári őszintén mesélt a Ripost-nak, milyen érzések kavarogtak benne a karantén alatt.
  • Szerző: BDF

Lelkileg igencsak megviselte a Korda-házaspárt, hogy a koronavírus-járvány miatt hónapokon keresztül nem léphettek színpadra, és nem találkozhattak imádott közönségükkel. A korlátozások feloldásával azonban végre egy kicsit fellélegezhettek, és elkezdhették tervezni a nyár végi koncerteket. Bár Balázs Klári és Korda György még nagyon óvatosak, és ritkán hagyják el otthonukat, Klárika izgatottan számolt be a -nak arról, hogy férjével együtt alig várják már az augusztust, amikor remélhetőleg újra nagyközönség előtt dalolhatnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Úgy tudjuk, hogy augusztus 15-től engedélyezik a fellépéseket, amiket most már annyira várunk, hogy egyszerűen tényleg nincsenek rá szavak” – kezdte a -nak Balázs Klári.

„Folyamatosan kapjuk a visszajelzéseket a rajongóktól, akik mind azt írják, nagyon szeretnének már velünk találkozni. Az igazság az, hogy nekünk is nagyon hiányoznak. Hiszen annyi szeretettel halmoznak el bennünket a koncerteken, hogy ez az érzés nagyon-nagyon sok energiával tölt fel minket. Ráadásul ezekre a pozitív energiákra most mindenkinek szüksége van, hiszen szerintem pszichésen sokakat megviselt ez a karantén dolog. Egy kicsit minket is, de már legalább látjuk az alagút végén a fényt” – fogalmazott az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy óvatosan kimerészkednek már otthonukból, olyankor azonban mindig viselnek maszkot és kesztyűt is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?