SZTÁRDZSÚSZ

Ez történt a karantén alatt Stohl Andrással

A koronavírus-járvány mindenkit megleckéztetett. Stohl András még így is szerencsésnek érzi magát, hiszen a karantén alatt is tudod dolgozni.
  • Szerző: Ripost

A koronavírus-járvány sokakat megviselt. Emberek vesztették el a munkájukat, családok maradtak bevétel nélkül vagy arra kényszerültek, hogy minden tartalékukat feléljék. Szerencsére a veszélyhelyzet elmúlt, így lassan visszaáll az élet a régi kerékvágásba, ám az biztos, hogy nem múlik el nyomtalanul a járvány és a karantén hatása sem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

Stohl András szerint ez bizonyos szempontból nem is baj, ő például sokat tanult az esetből. Az elmúlt hónapok történései miatt másként viszonyul a pénzhez is.

„Próbálok takarékosabban élni, ahogy szerintem mindenki más egy ilyen élethelyzetben. A vírushelyzet megtanított spórolni. A hangya és a tücsök meséje vált most valóra. A hangya szorgalmasan dolgozott egész évben, míg a tücsök „elmulatkázta” a pénzt, és a télre nem maradt semmije… Én soha nem szórtam a pénzt, de inkább úgy fogalmaznék, hogy nem vagyok dorbézolós, viszont nem is verem a fogamhoz a garast. Az biztos, hogy mostantól sokkal tudatosabban kell élni és tervezni kell a jövőt, mert bármikor bekövetkezhet egy újabb víruscsapás. Én is így teszek, készülök a legrosszabbra és bízom a legjobban” – mondta Stohl András, aki sokakkal ellentétben szerencsésnek mondhatta magát, hiszen még a karantén alatt is akadt munkája. A napokban már a színházi feladataira is koncentrálhat, hiszen hamarosan ismét beindul az évad.

„A karantén alatt is dolgozhattam egy kicsit. Amíg lehetett, forgattuk a Mintaapákat a TV2-vel, természetesen nagyon szigorú óvintézkedések mellett. Az egész stáb maszkban volt, reggelente hőmérőztek minket. Most pedig, hála a jó istennek, elindul a színház. Erre már mindenkinek nagy szüksége van. A kollégáknak is, akik csak akkor kapnak pénzt, ha játszanak, de remélem, hogy a nézőknek is nagyon hiányzik már egy értékes színdarab. Borzasztó érvágás volt, hogy le kellett állni, de nyilván meg kellett ezt érteni. Ezt is túléltük és bízunk benne, hogy hamarosan csak egy rémálom lesz az egész” – fejezte be Stohl András.

És ezeket olvastad már?