SZTÁRDZSÚSZ

Ez komoly? Milliókkal húzták le a barátai Vastag Csabát

Kemény leckét kapott az élettől Vastag Csaba, aki korábban vakon megbízott a barátaiban és igazi gavallérként viselkedett, amikor kölcsönkértek tőle. Igen ám, de a jóhiszeműen odaadott pénzt soha többé nem látta viszont!
  • Szerző: Doris

Vastag Csaba ma már nagyon megválogatja, hogy kiket enged magához közel, és erre minden oka meg is van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost / Szabolcs László

Jól tudja ugyanis, hogy a hírnévvel sajnos együtt jár az olyan személyek felbukkanása, akiknek nem az őszinte barátság kialakítása a céljuk, és nem azért keresik a társaságát, mert annyira jó fejnek tartják.

A 38 éves énekessel a múltban számtalanszor előfordult, hogy túlságosan jóhiszemű volt a barátnak hitt emberekkel, ennek eredményeképp pedig ma már milliókkal tartoznak neki!

„Való igaz, hogy korábban nagyon gavallér módon bántam ezzel a pénzkérdéssel és mindenkiben vakon megbíztam. Ha valaki kölcsönkért, vagy előállt egy üzleti tervvel, ami már csak arra várt, hogy én beletegyek egy bizonyos összeget, akkor azonnal rábólintottam a dologra. Gyerekkori barátaimnak, volt osztálytársaimnak is adtam kölcsön, persze azóta se adták meg. Milliókkal lógnak nekem” – kezdte a -nak a 38 éves énekes, aki alaposan megtanulta a leckét: ma már senki sem tudná rávenni arra, hogy jóhiszeműen kinyissa a pénztárcáját.

„Ez úgy szokott lenni, hogy amikor adsz, te vagy a legfontosabb ember a világon, majd soha többé nem keresnek. Én már le is tettem arról, hogy behajtsam a pénzem! Ha elkezdem hívogatni az illetőt, akkor még engem teremt le, hogy miért üldözöm. Hiszen megmondta, hogy nem tudja visszaadni! Aztán van az a típus, aki legalább felveszi a telefont, és előadja ugyanazt a monológot havonta háromszor, hogy most megint miért nem. Persze hozzáteszi, hogy egyébként miért nyaggatom, hagyjam békén” – ecsetelte Csaba, aki a számtalan rossz élmény miatt úgy döntött, többé nem ad kölcsön.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?