SZTÁRDZSÚSZ

Ez durva: Évi 20 milliót költ fehér ingekre Berki Krisztián

Berki még a nyaralás alatt sem vált meg fehér ingétől, melyből minden napra jut neki egy.
  • Szerző:

Sportcipő, rövidnadrág, öltöny – sokszor, sokféle öltözékben láthattuk már Berki Krisztiánt, akinek egyetlen dolog fix a szettjeiben: a vakítóan fehér ingei.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Ehhez az egy ruhadarabhoz még a nyaralásán is ragaszkodik Berki, aki büszke arra, hogy kifogástalan a megjelenése.

„Sokan azt mondják, hogy sznob vagyok, de én azt gondolom, hogy egy klasszikus, igényes férfimodellt testesítek meg itthon. Ha én stílusról és eleganciáról beszélek, akkor azt meg tudom mutatni magamon, hogyan is néz ki. Először valakinek legyen stílusa, utána kérdezzen meg engem, hogy jó vagy nem, mert ehhez is én értek” – mondta a Sláger TV-n 20:00-tól látható ÜBERKIrályban Berki, aki fehér ingből minden nap újat vesz fel, majd egy használat után el is köszön a ruhadarabtól.

„60-100 ezer forint között vannak ezek a kézzel készült, minőségi ingek. Ha ezt beszorozzuk az év minden napjára, 20 millió körüli nagyságrendről beszélünk. Szóltam a feleségemnek, hogy ezt az összeget tegye félre. Ő gondoskodik arról is, hogy miután egyszer felvettem egy inget, annak mi lesz a sorsa. Én ugyanis még egyszer nem veszem fel azokat, amik egyszer már voltak rajtam” – jelentette ki Berki, akinek felesége nehezen viseli férje ruhamennyiségét, különösen azt a 60-80 darab öltönyt, amely a gardróbjukban lóg.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?