SZTÁRDZSÚSZ

Exkluzív részletek: Először beszél születendő unokájáról a magyar rocklegenda

Szigeti Ferenc 71 éves korára már kezdett beletörődni, hogy nem lesznek unokái, ám a karantén alatt megtörtént a csoda.
  • Szerző: angie

A mondás szerint, ember tervez, Isten végez, de nevezhetjük sorsnak is. Szigeti Ferenc fia és kedvese nagyon meglepődött, amikor kiderült, hogy hamarosan szülők lesznek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

A Karthago gitárosa sokáig fel sem fogta, hogy néhány hónap múlva nagypapa lesz. Öröméről elsőként a -nak mesélt, és azt is elárulta, kisfiú vagy kislány érkezik a családba.

„Teljesen váratlanul ért minket a hír. Nagyon meglepődtem, kicsit emésztenem kellett a dolgot, mert bevallom már kezdtem lemondani arról, hogy az életben egyszer még nagyszülő leszek. A fiam 38, a lányom 34 éves, de úgy láttam, hogy nem kapkodják el a dolgot. Dániel egy multinacionális cégnél vezető beosztásban van, rengeteget dolgozik. Mostanság inkább a karrierjére koncentrált, így nem hinném, hogy a párjával tervezték volna ezt a kisbabát. Szoktam is viccelődni vele, hogy az unokám egy igazi karanténbaba. A lényeg az, hogy a természet beavatkozott, aminek az egész család nagyon örül” – árulta el a Karthago gitárosa, aki egy ultrahang felvételnek köszönhetően már láthatta is születendő unokáját.

Fotó: Ripost

„A jelek szerint kisfiú lesz. Még soha nem voltam nagypapa, így csak elképzeléseim vannak arról, milyen leszek ebben a szerepben. Biztosan szívmelengető érzés lesz majd a karomban tartani. Emlékszem, hogy amikor az én gyerekeim születtek, úgy kétéves korukig, csak távolról szemlélődtem. Nyilván, amiben tudtam, segítettem a feleségemnek, de szerintem egy férfi akkor csatlakozik be igazán a gyereknevelésbe, mikor már tud vele beszélgetni, lehet vele játszani. Bízom benne, hogy megélem és akkor az unokámat 2-3 éves korától szívesen megtanítom néhány olyan dologra, amit egy fiúnak mindenképp tudnia kell. Ilyen például a napi 100 fekvőtámasz” – mondta viccesen Szigeti Ferenc, aki izgatottan várja, hogy decemberben megérkezzen a kisfiú.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?