SZTÁRDZSÚSZ

Évek óta elképesztő összeget költ lottóra Kárász Róbert

Miközben az egész ország lottólázban ég a rekord összegű nyeremény miatt, Kárász Róbert csak mosolyog.
  • Szerző: Angie

Közel 6 milliárd forint a tét, így nem csoda, hogy mindenki vadul lottózik, ám van, aki nyereménytől függetlenül is minden hónapban lázasan tippel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Kárász Róbert a -nak elárulta, állandó vendég a lottózóban, egyszerűen kizártnak tartja, hogy egy hetet is kihagyjon. Nem is csoda, hogy rászokott a játékra, hiszen egy reggel arra ébredt, tudja az összes nyerőszámot.

„Még 1994-ben megálmodtam a nyerőszámokat és azóta azokat játszom meg. Helyesbítek: minden hónapban veszek 100 gépiszelvényt és azonfelül megjátszom a saját számaimat is” – kezdte Kárász Róbert, aki tudja, már-már beteges, amit csinál és azt is elismeri, némi függőség alakult ki nála, de úgy érzi, megéri.

„Hiszek az energiákban, így azt is tudom, hogy csak úgy lehet nyerni, ha az ember kitartó és koncentrál. Ezért játszom meg minden hónapban a megálmodott számokat, mert tudom, hogy egyszer be fog jönni. Persze addig, havonta több mint 30 ezer forintot költök játékra, de egyáltalán nem bánom” – jelentette ki a tévés-műsorvezető, aki egyedül a lányaival osztotta meg a titkos számokat, de ezzel is komoly célja volt.

„Van egy olyan érzésem, hogy én már nem leszek, amikor kihúzzák a számaimat. A lányaimat megkértem, hogy ha meghalok, utána is folytassák a hagyományt és vegyék meg apa szokásos lottószelvényeit” – mondta fanyar humorral Kárász Róbert.

Minden idők csúcsnyereménye, 5,585 milliárd forint nyerhető a lottón

Magyarországon még soha nem látott főnyereménnyel csábít játékra az Ötöslottó. Aki ma egyedüliként találja el az öt számot, nem kevesebb, mint 5,585 milliárd forintot vihet haza. A rekord nagyságú jackpot lottólázba hozta az országot, hiszen múlt héten az átlagos 3,3 millió helyett 6,5 millió alapjátékot értékesített a Szerencsejáték Zrt. 1957. március 7-én tartották az Ötöslottó első sorsolását, így e hét szombaton ünnepli 63. születésnapját. A jeles napon újra rekord főnyeremény várja a játékosokat, hiszen úgy, ahogy 34 hete, a múlt héten sem született telitalálatos szelvény. A magyar lottójáték történetének 63 éve alatt mindössze kétszer hozott 5 milliárd forint feletti főnyereményt, 2003-ban és 2015-ben, ezek az összegek azonban már messze elmaradnak a mostani, közel 5,6 milliárdos jackpottól.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?