SZTÁRDZSÚSZ

Esküvőre készültek, de mégis szakított a magyar sztárpár

Úgy tűnik, most tényleg pont került a se veled, se nélküled kapcsolat végére.
  • Szerző: BDF

Dominikánál végleg betelt a pohár, meghozta a fájó döntést, és elhagyta Aureliót! Nos, ember legyen a talpán, aki követni tudta Aurelio és menyasszonya, Dominika kapcsolatát. A sztárpár évek óta se veled, se nélküled viszonyban volt egymással, a folyamatosan szakításokat rövidesen békülések követték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Amint a is beszámolt róla, Aurelio még 2018 szeptemberében térdelt le Dominika elé, és tette fel a nagy kérdést, amire akkor a fiatal lány boldogan igent mondott. Ezt követően tavaly nyáron mégis a szakítás mellett döntöttek, ám ekkor a zűrös életű valóságshow-hős élő adásban sírva könyörgött Dominikának, hogy fogadja vissza. Sikerült is megbeszélniük a nézeteltéréseiket, a lány nehezen ugyan, de megbocsájtott szerelmének, és mindenki azt hitte, hamarosan tényleg sor kerül az esküvőre. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy ez a pillanat már sosem jön el. Dominika az Instagram-oldalán írta meg egy rajongói kérdésre válaszolva, hogy már nem alkotnak egy párt Aurelióval, és ehhez kivételesen semmi köze nincs a koronavírus-járványnak.

„Nem véletlenül nem válaszoltam eddig. Most sem akartam, nagyon sokáig írhatnám az okokat, de nem fogom, mert megint csak a szardobálás lesz belőle. Röviden: megelégeltem” – fogalmazott Dominika, aki a jelek szerint most tényleg végleges döntést hozott.

Fotó: Instagram

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?