SZTÁRDZSÚSZ

Nem semmi: Ezért ajánlott fel 1 millió forintot Erdei Zsolt

Erdei Zsolt nagy kihívás előtt áll, de ha sikerrel jár, a nyereményt felajánlja jótékonysági célra.
  • Szerző: angie

Erdei Zsolt egy nagy kihívás keretein belül 12 hetes életmódváltásra adja a fejét. A kihívás nyereményét, 1 millió forintot a nehéz sorsú, de tehetséges gyerekek megsegítésére ajánlja fel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Erdei Zsolt

Erdei Zsolt rászoruló gyerekeken segít (Fotó: Ripost / Erdei Zsolt)

Erdei Zsolt elmondása szerint háromgyerekes családapaként és edzőként igen nehéz reforméletet élni, és tartani az ideális testsúlyt. Talán ez lehet az oka, hogy az évek alatt pár kilót felszedett, de most ettől szeretne elköszönni a kihívás 12 hete alatt.

Speciális étrendet kell követnie

Bocsi Viki, a kihívás elindítója elárulta, hogy a 12 hét során Zsoltnak nagyon pontos étrendet és életmódot diktálnak, szigorú szabályok között tartva az étkezések időpontját és tartalmát. Viki módszere azonban mégsem egy szokványos „önsanyargató” fogyókúra.

A szakértő örökre búcsút intett a tévhiteknek, és olyan szokatlan lépéseket alkalmaz, mint például a magas zsírbevitellel történő fogyás, vagy akár a fehérjeszegény étrend. Az emberek ugyanis más-más típusokba sorolhatók a hormonrendszerük működése alapján, és lehet, hogy valaki gyors ütemben veszíti a súlyát a csirkehús-zöldég kombótól, míg másnak kifejezetten tésztákat kell fogyasztania.

Hátrányos helyzetű gyermekeknek segít a pénzzel

Madár saját bevallása szerint kicsit tart attól, hogy az elkövetkező időszakot miként tudja integrálni az életébe, de ezzel szeretne példát mutatni a hétköznapok emberének is. Ezért tart minden héten online élő bejelentkezésben motivációs előadást social media platformokon a kihívásban részt vevőknek. És az sem utolsó szempont, hogy a kihívással elnyerhető 1 millió forintot – amennyiben ő lesz a győztes – jótékony célra ajánlja fel hátrányos helyzetű gyermekek számára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?