SZTÁRDZSÚSZ

Ennél megrázóbb nyári sláger idén már nem lesz - videó

Nyári slágerek ide vagy oda, nálunk Sanyika dala viszi a pálmát! Hogy ki is Sanyika? A kérdés tök jogos! Kattints, minden kiderül és mindenki derül!
  • Szerző: Buster

Ha régi motorosnak számítasz az interneten, bizonyára hallottál már Sanyikáról, a Baróti Star TV megalapítójáról és egyetlen munkatársáról, ezért nagyon fogod élvezni a rád váró perceket. Ha pedig „Sanyika-szűz vagy”, különösen figyelj, mert olyat fogsz látni és hallani, ami biztosan feldobja majd ennek a rissz-rossz csütörtöki napnak az alaphangulatát. Egy biztos! A pulzusszámod jelentékenyen megugrik. Ha ideges leszel, akkor elnézésedet kérjük, ha pedig sírva röhögsz majd, ahogyan mi tettük, akkor kedves egészségedre, és ne felejts el feliratkozni Sanyika Youtube csatornájára a többi hasonlóan jópofa videóért!

A dobhártyaszaggató és könnyfakasztó kép és hanganyag fogyasztása előtt némi infó Sanyikáról:

Sanyika Románia egyik főként magyarok lakta településén, Baróton él és alkot, amolyan önjelölt riporterként, műsorvezetőként és természetesen előadóként. Rajongótábora folyamatosan növekszik. Az alábbi, a nyár slágerének szánt szösszenetét például alig 24 óra alatt harmincezren lekattintották. És most te jössz!

 

És ezeket olvastad már?