SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő, így ismerte meg férjét a TV2 új sztárja

Misurák Tünde amellett, hogy színésznő, főállású anyuka.
  • Szerző: Doris

Misurák Tünde mindenkit lenyűgözött a Sztárban Sztár leszek! harmadik élő show-jában.

Fotó: Markovics Gábor

A törékeny színésznő teljesen átalakult, Jennifer Hudson szomorú szerelmes dalát énekelte a Dreamgirls című musicalből. Bár Tündének is törték már össze a szívét, a magánéletben ő már sokkal szerencsésebbnek mondhatja magát, mint az általa megformált karakter, hiszen boldog házasságban él és egy 3 éves kislány boldog édesanyja.

Fotó: Sulyok László

„Kaposváron találkoztam először Áronnal, aki ma már a férjem. Ott felvételiztem, épp az udvaron csináltunk jeleneteket, amikor a kollégiumból kijött egy fiú ingben, zakóban, nyakkendőben meg rövidnadrágban és flip-flop papucsban. Átfutott az udvaron, átugrott a kerítésen és eltűnt. Ez már 14 éve volt. Kiderült, hogy azért volt így felöltözve, mert ő vezette akkor a helyi híradót. Akkor még nem is sejtettem, hogy később ő lesz a férjem” – kezdte a -nak Tünde, aki Kaposvár után Zalaegerszegen játszott, majd Egerbe szerződött. Boldogságuk 3,5 éve teljesedett be, amikor megszületett kislányuk, Saci. Bár a tehetséges versenyző el sem tudja képzelni, hogy a színészeten kívül mással foglalkozzon,kislányát nem feltétlenül terelné erre a pályára.

„Sacinál még jóval távolabbi kérdés a pályaválasztás, de tény, hogy ez egy nagyon nehéz szakma, ami sok munkát és komoly elhivatottságot igényel. Amellett persze, hogy rengeteg szépséget rejt. Nyilván félteném a szakmával járó megpróbáltatásoktól, de majd idővel kiderül, milyen pálya felé húz a szíve – fogalmazott Tünde.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?