SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő helyen nyaralt a magyar színésznő

Kata a kemény munka előtt messzire utazott, hogy leforgassa legújabb videóklipjét. Így pihent az énekesnő!
  • Szerző: Buster

Csongrádi Kata nagyon elfoglalt, hiszen gőzerővel készül a három éve elhunyt férje, S. Nagy István dalszerző-szövegíró 85. születésnapja alkalmából rendezett slágerestre. A szervezés előtt pihenésre és feltöltődére volt szüksége, ezért barátnőjével elutazott A Kanári-szigetekre, ahol egy klipet is forgatott legújabb dalához. Az énekesnő, a %%-nak mesélt élményeiről.

"December végén az operatőr-rendező barátnőmmel úgy döntöttünk, hogy elutazunk az Atlanti-óceán partjára. Mindketten egyedülállók vagyunk és egyedül töltöttük volna az ünnepeket ezért arra jutottunk, hogy hallgatunk az új dalom üzenetére és hátrahagyva a szomorkodást, elkezdünk újra élni.

A Kanári-szigeteken mindig süt a nap és csodálatos helyszíne az örömnek és a vidámságnak

- kezdte Kata, aki fantasztikusan érezte magát a spanyol szigeten.

"Bejártuk egész Gran Canariát és mindenhol forgattunk. Közben persze a pihenésre is jutott időnk. Sajnos az óceánban a fürdőzés elmaradt, mert nagyon hideg volt a víz, de így is egy életre szóló élménnyel gazdagodtunk”

- mesélte az énekesnő, aki a február 9 -i koncerten először adja majd át az S. Nagy István emlékdíjat egy olyan fiatal énekesnek, aki a repertoárján tartja a férje dalait.

És ezeket olvastad már?