Létrehozva: 2016.07.13.

Elképesztő! Hazugsággal vádolják Tóth Verát!

Vera hiába cáfol, nem és nem akar szûnni annak a cégnek a lendülete, amely jogtalanul használja az énekesnõ nevét a termékei reklámozására.

Az egyik magyarországi cég bármeddig hajlandó elmenni annak érdekében, hogy "fogyasztó szerüket" eladják, és olyan sztárokkal reklámozzák magukat, akiknek soha, semmilyen közük nem volt a termékhez. Utoljára odáig merészkedtek, hogy egy cikket is megjelentettek egy impresszummal - vagyis elérhetőséggel - nem rendelkező internetes oldalon, melyben éppen Tóth Vera ismeri el, hogy az ő termékük segítségével szabadult meg eddig 25 kilótól.

A cikkben tulajdonképpen hazugnak nevezik az énekesnőt, aki minden fórumon igyekszik cáfolni, hogy bármi köze lenne a termékhez, amit igyekeznek rásózni hiszékeny vevőikre. Az ügybe belekeverték Tolvai Renit is, azt állítva, hogy Vera tőle értesült a "csodaszerről". Ezt az állítást maga Reni cáfolja határozottan a %RIPOST%-nak.

"Nem először kevernek bele engem ilyen fogyókúrás szerekkel kapcsolatos ügyekbe, és gyanítom, hogy most is ugyanazok állnak a háttérben, mint korábban. Igaz, akkor egy másik szert reklámoztak velem."

Szeretném, ha egyszer és mindenkorra abbahagynák a nevemmel, nevünkkel való visszaélést, és utoljára mondom el, hogy soha életemben semmilyen, csodákat ígérő szert nem próbáltam ki, és nem is fogok

- mondta érthetően dühösen a Megasztár győztes énekesnő.

A %RIPOST% munkatársa ezek után felkereste azt a néhány internetes oldalt, ahová az említett hazug cikk linkjei vezettek, és miután nem talált elérhetőséget, vevőnek kiadva magát, jelentkezett, hogy kipróbálná a terméket. Kedd reggel több hívás is érkezett, melyeket rögzített, és bizony a hívó fél nem mást állított, mint hogy mindkét énekesnő hazudik.

"Garantálom, hogy a termékünkkel negyven nap alatt annyit tud fogyni, mint Tóth Vera!" - jelentette ki a férfi, aki nem mutatkozott be, és arra a kérdésre sem tudta a választ, hogy az énekesnő mennyit is fogyott eddig.

Vera többször is használta a szert az eltelt idő alatt, ezért ért el ekkora sikert vele. Az is igaz, hogy Tolvai Renitől hallott rólunk, hiszen ő is velünk fogyott le

- mondta a hang, akinek tulajdonosa máris kollégánk címét firtatta, hogy azonnal postára adhasson egy termékcsomagot. Kollégánk ezen a ponton megemlítette, hogy mind Vera, mind Reni tagadja, hogy köze lenne a cégükhöz, mire a vonal végén nevetés volt a válasz, majd egy kérdés következett.

"Ha hazugság lenne, hogy mi segítettünk például Verának, akkor miért osztotta volna meg a cikket, amiben ő nyilatkozott?”

Kollégánk ekkor felhívta a figyelmét, hogy Vera a link megosztásával pontosan cáfolni akarta az abban leírtakat.

A %RIPOST% utánajárt a termék hivatalos oldalának, és bizony egy tipikusan internetes átverésekre szakosodott site bontakozott ki előttünk. Az Angliában bejegyzett weboldalnak hét aloldala van, melyek mindegyikén ugyanaz a termék érhető el, csak különböző csomagolásban. Tulajdonosként minden esetben egy angol cég van megadva, de természetesen elérhetőséget nem lehet találni.

Ez is érdekelhet

origo.hu

55 éves Renée Zellweger, így néz ki most - fotó

origo.hu

Háborús üzenetet küldött Oroszország Amerikának

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

origo.hu

G.w.M hatalmas titkot árult el születendő kisfiáról

travelo.hu

Mától nem látogathatjuk hazánk egyik legismertebb barlangját

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Young G Béci új eszközt vetett be családja védelmére

SZTÁRDZSÚSZ

"Háromszor sírtam" – Till Attila visszatért, lett egy új testvére

SZTÁRDZSÚSZ

"Sokat fogytál" - Ördög Nóra bikinis képe felrobbantotta a netet!

SZTÁRDZSÚSZ

Olajos popsijával tarol Exatlon Hungary bombázója – Íme a nap legforróbb videója!