SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő fotók: Végre vállalják a korukat a hollywoodi sztárok

Az öregedést senkinek sem könnyű elfogadnia. A hollywoodi hírességeknek talán még nehezebb, hiszen állandó reflektorfényben élik az életüket, igyekeznek mindenkinek megfelelni és próbálják fenntartani a tökéletesség látszatát. Mégis egyre több olyan világsztár van, aki felhagyott a hajfestéssel és büszkén vállalja az ősz hajszálakat.
  • Szerző: Doris

A összegyűjtötte azokat a világsztárokat, akik már nem szégyellik, hogy nem húszévesek!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Sharon Osbourne-nak védjegye volt a vörös haj

Ozzy Osbourne feleségét sokáig el sem tudták képzelni más hajszínnel, ugyanis 18 éven keresztül festette vörösre a tincseit. Ráadásul minden héten! Néhány napja viszont váratlanul úgy döntött, felvállalja, hogy 67 éves korára megőszült, és bekopogtatott egy sztárfodrászhoz, Jack Martinhoz. Elmondta neki, hogy már nagyon unja az állandó festegetést, de muszáj jól kinéznie, mivel rengeteget szerepel a tévében. A fodrásznak 8 órájába telt, hogy elkészítse Sharon új frizuráját, amivel ő nagyon elégedett!

Fotó: Profimedia

Sylvester Stallone január végén vállalta ősz haját

Fotó: Profimedia

A Golden Globe-díjas akciósztár január végén csatlakozott az „ezüst rókák” csapatához. 73 éves korára végre úgy döntött, befejezi a hajfestést és elfogadja, hogy ő sem tudja megállítani az idő múlását. Sly sármos körszakállat is növesztett, és egy szelfit tett közzé új külsejéről. A rajongók teljesen odáig voltak, szerintük a világhírű színész így is nagyon vonzó!

Jane Fonda mindenkit meglepett az Oscaron

Fotó: Profimedia

Jane Fonda évtizedekig szőke hajjal nyűgözte le a közönséget, az idei Oscar-gálán azonban már ősz hajjal lépett színpadra, ezzel nem kis meglepetést okozva. A színésznő adta át a szobrocskát A Legjobb Film kategória díjazottjának, egy interjúban pedig elárulta, hogy ugyanahhoz a fodrászhoz ment el, mint Sharon Osbourne. Jack Martin hét órán keresztül dolgozott, hogy új frizurát varázsoljon a színésznőnek.

Tom Jones az arcfelvallásról is lemondott

Fotó: Profimedia

Tom Jones fiatalabb korában rendkívül feltűnően öltözködött, festette a haját és bizony a plasztikai sebészét is igen gyakran látogatta. Mintha nem akarná elfogadni, hogy ő is öregszik. Néhány éve azonban nagyot fordult vele a világ, minden korábbi szokásával szakított, és a hajfestésről is lemondott. Egy interjúban azt is bevallotta, hogy mélyen megbánta, hogy korábban a hajfestés rabja volt.

Paul McCartney is vállalta a korát

Fotó: Profimedia

A Beatles legendás tagja éveken át makacsul tartotta magát ahhoz, hogy barnára festeti a haját. Csak tavaly év elején jött rá, hogy teljesen felesleges becsapnia magát és a világot. Paul McCartney végül egy éve csatlakozott azokhoz a hírességekhez, akik azt vallják, hogy egyáltalán nem cikik az ősz hajszálak.

Brian May sokáig szégyellte a haját

Fotó: Profimedia

A Queen gitárosa fiatalabb korában cseppet sem volt büszke feltűnő, göndör fürtjeire, különösen akkor nem, amikor őszülni kezdett. Ezért fogta magát és festeni kezdte a haját, ami bizony több óráig is eltarthatott a dússágából ítélve. Talán ezért unt rá a dologra, és ma már büszkén vállalja, hogy megőszült. Még az sem zavarja, hogy a rajongók rendszeresen Brian Gray-nek hívják, ami angolul őszt jelent.

És ezeket olvastad már?