SZTÁRDZSÚSZ

Elkapták a koronavírust: Megszólaltak a magyar sztárok

Egyre több magyar híresség jelenti be, hogy elkapta a koronavírust. Most arra kérik az embereket, hogy továbbra se bagatellizálják el a járványhelyzetet! Mindenki tartsa be a szabályokat, amíg nincs ellenszer.
  • Szerző: BDF

Vajna Tímea: Azt javaslom, hogy senki ne menjen külföldre

Külföldi utazása során kapta el a koronavírust Vajna Tímea. Andy Vajna özvegye elmondta, hogy augusztus elején egy születésnapi bulin járt, és ott fertőződhetett meg az egyik vendégtől. „Rettentően fájt a tüdőm, a mellkasom, a hátam. Nagyon durva, erőteljes tüneteim voltak, iszonyúan fájt mindenem” – mondta el a Bors-nak Timi, aki bár jobban érzi magát, és augusztus 31-én elhagyhatta volna a karantént is, még gyenge, ezért egyelőre otthon marad. Ezt tanácsolja most mindenkinek.Őszintén, tiszta szívből, a saját bőrömön megtapasztalva ezt a betegséget azt javaslom, hogy senki ne menjen külföldre.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Augusztus eleje óta azért tűntem el, ill. otthonról posztoltam/ vagy csak régi képeket, mert sajnos én is elkaptam a koronavírust. 2 hétig hatósági karanténban voltam és előtte önkéntes karanténban, rögtön miután megtudtam, hogy Andy barátjának a születésnapi partyján többen elkapták a vírust, valószínűleg én is ott kaphattam el, külföldön. Rossz közérzettel kezdődött, fájtak az ízületeim, fejfájás, hasmenés, hőemelkedés, orrfolyás, száraz köhögés és fájt a torkom. Elmentem tesztre az negatív lett, de mivel a tüneteim rosszabbodtak visszamentem 2 nap múlva és akkor már pozitív lett az eredmény. 2 hétig hőemelkedésem volt-magas lázam szerencsére nem-pedig az immunrendszerem borzasztóan gyenge. A tünetek megjelenése után a 2.3.4. nap volt a legdurvább. Annyira fájt a tüdőm, szivem, mellkasom, hátam, egyszerűen nem kaptam levegőt. Annyira szorított a mellkasom, hogy egyik este majdnem kihívtam a mentőket, mert fehéret láttam és nem voltam teljesen a tudatomnál. Az ízeket, szagokat 10 napig nem éreztem, fura volt, h nem jut el az agyamig, mintha papírzsepit ennék kb. Borzasztó agresszív vírusról van szó. Egyből a tüdő és szívszöveteket támadja meg és konkrétan 35 fokban is terjed, pedig nem hittem ebben az egészben. Mivel imádom az állatokat, imádkoztam, hogy nehogy a cicáim és a kutyusaim is elkapják, de szerencsére megúszták. Most már jól vagyok, de még a lépcsőn felmenni nem nagyon bírok és annyira kifulladok, hogy le kell ülni 10 percre. Nincs energiám, fáradtnak érzem magam. Vérplazmával mindenképp szeretnék segíteni-ha alkalmas vagyok rá-azoknak, akik nem voltak olyan szerencsések, mint én. A korral egyre durvább a vírus. Andy barátja is kórházba került, de már jól van. A fiatalok könnyebben átvészelik, de az idősebbekre nagyon kell vigyáznunk! Aztán, hogy milyen hosszútávú szövődményei lesznek, azt senki nem tudhatja, de elég hosszú idő a teljes gyógyulás... ezúton is szeretném megköszönni Merkely professzornak, Fülöp doktornak, és a 2. Kerületi tisztiorvosnak, hogy telefonon keresztül segítettek. 🙏 Vigyázzatok Magatokra és egymásra❤️

Hódi Pamela: Azonnal hívtam a Népegészségügyi Központot

Bár Hódi Pamela elmondása szerint minden óvintézkedést betartott, mégis elkapta a koronavírust. „Először azt vettem észre, hogy orrhangom van. (...) Másnap már fújtam is rendesen. Majd azt vettem észre, hogy mosok és nem érzem az illatát a ruháknak, nincs illata Bencének” – kezdte az Instagram-oldalán a sztáranyuka. „Voltak végtagfájdalmaim, de azt a kimerültségre fogtam. Lázam és tüdőfájdalmam egyáltalán nem volt” – magyarázta, és hozzátette, több tesztet is csináltatott, miután az első negatív lett. Pamela most a két hetes házi karanténját tölti, és ezt tanácsolja: maszk, kesztyű, kézmosás!

Fotó: Ripost

Nagy Laci: Teljesen tünetmentes vagyok

Dr. Csík Zoltán, a Veszprém vezérigazgatója az M4 Sporton jelentette be, hogy Nagy László első koronavírustesztje pozitív lett, emiatt maradt el a Kiel elleni találkozó is. „Teljesen tünetmentes vagyok, itthon várom a fejleményeket” - mondta el a -nak még néhány napja a Veszprém sportigazgatója.

Fotó: MTI

Gáspár Laci: Vegyük ezt komolyan, vigyázzunk egymásra

Az énekes elmondása szerint erős tünetei nem voltak, azért csináltatott tesztet, mert egyáltalán nem érzett szagokat, és ez rettenetesen megrémítette őt. „Azt éreztem, hogy picit fáradtabb vagyok, picit nehéz a fejem, meg kapart a torkom, éjszaka rázott a hideg, de nem volt lázam. Ami aggasztó volt, és ami miatt azt gondoltam, hogy érdemes megcsinálni a tesztet, hogy nem éreztem a szagokat. Egyáltalán, semmit” – mondta el a Facebook-oldalára feltöltött videójában Laci, aki szerint sokan nem veszik komolyan a járványhelyzetet, ezért is tanácsolja azt, hogy igenis mindenki vegye komolyan, hordjunk maszkot, tartsuk be a szabályokat, és vigyázzunk egymásra!

Íme a teljes igazság! ☺️ Sokan írtatok,érdeklődtetek,köszönöm szépen! 🙏🏽❤️💪🏽

A PSG játékosai is elkapták a vírust

A Bajnokok Ligája-döntős Paris Saint-Germain focicsapatánál egy hete ütötte fel a fejét a kór. A vezetők sokáig titkoltak a neveket, de hamar kiderült, hogy Neymar, Angel di María és Paredes is koronavírusos. A legújabb hírek szerint a francia Kylian Mbappé is megfertőződött, akinek a válogatott edzéséről kellett karanténba vonulnia.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?