SZTÁRDZSÚSZ

Elkapta a koronavírust Erdei Zsolt: Így vészelte át a betegséget

Két hétig nem láthatta kisgyermekeit és feleségét az egykori profi ökölvívó világbajnok.
  • Szerző: BDF

Miután kiderült, hogy elkapta a koronavírust Erdei Zsolt, a felesége és gyerekei ideiglenesen elköltöztek otthonról. Az egykori profi világbajnok ökölvívó bár nagyon hiányolta Grétit és Vilmost, valamint a feleségét, Rékát, de úgy döntöttek, az ideiglenes különválás a legbiztonságosabb.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Két hete szinte a semmiből jelentkeztek a tünetek. Fájt a fejem, hidegrázásom volt, és mivel akkor volt a bajnokság, ezért úgy döntöttem, teszteltetem magam. Akkor derült ki, hogy megfertőződtem” - kezdte.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Réka a kicsikkel pont előtte ment el az édesanyjához, és úgy döntöttünk, hogy amíg nem leszek jól, addig ők ott is maradnak. Két hetet töltöttem bezárva, maximum a kertbe mentem ki. Szerencsére nem volt lázam, pedig folyamatosan mértem. Attól nem ijedtem meg, hogy komoly bajom lesz, hiszen erős szervezetem van, ráadásul a tüneteim is enyhék voltam, de amiatt aggódtam, hogy a kicsik vagy a feleségem is elkapta, ők is tíz napig karanténban voltak, szerencsére nekik semmi bajuk nem volt” – mondta el a Blikknek Madár, aki nem unatkozott otthon, főleg hogy nagyfia, Viktor is vele volt.

„Időközben puccba vágtam a házat, a kertben is sok dologgal voltam elmaradva, így mire hazajött a család nagyobbik része, addigra minden a helyén volt. Nagyon jó újra látni, ölelni őket” – tette hozzá.

Bár a sportoló már jól van, és családja is hazaköltözött a közös otthonba, Madár érzi, hogy még mindig nem nyerte vissza a régi formáját.

„Nagyon különös betegség ez, mert amellett, hogy tényleg lábon hordtam ki, érzem, hogy sokkal fáradékonyabb vagyok még mindig, és ezen nem segít a pihenés sem. Nagyon kell vigyázni, én is próbálom kímélni magamat, ráadásul nem tudhatjuk, hogy milyen szövődményei lehetnek, remélem, hogy a családunk életébe már nem tér vissza a koronavírus” – reménykedett Erdei Zsolt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?