SZTÁRDZSÚSZ

Elege lett a hazugságokból: kitálalt Jolly

Tarcsi Zoltán, azaz Jolly kikéri magának még a feltételezést is, hogy elhanyagolja a kislányát. A mulatós énekes szerint Suzy nem mondott igazat, amikor azt híresztelte, hogy nem fizet rendszeresen gyerektartást.
  • Szerző: BDF

Bár a jelek szerint Jolly végleg lezárta a múltat, és próbál az új életére koncentrálni: fiatal szerelmére, Barbarára, és a szólókarrierjére. A napokban azonban Suzy ismét olyan nyilatkozatot tett az egyik napilapnak, amit az énekes igencsak felháborítónak tart. Jollyt a szembesítette először gyermeke édesanyjának szavaival, amit a vonal túlsó végén megrökönyödve hallgatott végig.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

A válófélben lévő édesanya ugyanis elmondta, hogy egykoron igazi házaspárként működtek Jollyval, akivel így természetesen a kassza is közös volt, ám amióta szakítottak, minden a feje tetejére állt az életében. Közös kislányukkal, kicsi Suzyval is teljesen magukra maradtak. Most az énekesnő szülei és testvérei támogatják őket.

„Ezentúl csak magamra számíthatok. Egyedül kell eltartanom a kislányunkat” – fogalmazott keményen nemrég a napilapnak Suzy, aki hozzátette, hogy keresetkiegészítésként nyitotta meg a gofrizót is, hogy a bevételből eltartsa magát és a kislányát.

„Micsoda? Ez egy kamu! Ez abszolút nem igaz” – fakadt ki rögtön a -nak Jolly. „Én most hallok erről először! Egyébként is azt gondolom, hogy ez kettőnkre, Suzyra és rám tartozik. Nem is tudom, hogy kinek mondta ezt, és mikor” – magyarázta dühösen a mulatós sztár, aki nem érti, miért állít róla valótlanságokat Suzy.

Hogy mit mondott még, megtudhatod a napilap pénteki számában! Keresd az újságárusoknál!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?