SZTÁRDZSÚSZ

Eladja a házát a TV2 sztárja: Elmondta, miért döntött így

A TV2 csinos műsorvezetője tizenöt év után válik meg imádott otthonától. A Ripostnak mondta el a részleteket.
  • Szerző: BDF

Eladja, azaz nagyobbra cseréli imádott otthonát Vámos Erika! A megtudta, hogy a Több mint TestŐr házigazdája marad Nagykovácsiban, mindössze pár száz méterre építkezik a most még eladó házától.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Vámos Erika

„Igaz a hír, szeretném eladni. Szombaton jön az első értékbecslő. Nem volt egyszerű meghozni a döntést, de az a helyzet, hogy kinőttük. Ha valaki egyedül él, annak tökéletes otthon, igazi kis mézeskalács ház, de két embernek már szűkös. Harminc éves koromban minden igényemet kielégítette: pici konyha, kevés rezsi és amúgy is csak aludni jártam haza. Mostanra viszont minden megváltozott. Összeköltöztünk a párommal, és nem férünk el benne” – magyarázta lapunknak Erika, aki a kis erdőszéli házat, egy szintén erdőszéli, de sokkal korszerűbb 220 négyzetméteresre cseréli.

„A terveink szerint okosház lesz, ami ugyan elég drága, de hosszú távon biztosan megtérülő” – folytatta Erika, aki azt is bevallotta, hogy eleinte úgy hitte, nagyon megviseli majd otthona eladása, de nem így történt.

„Tizenöt éve lakom itt. Ezer szállal kötődtem hozzá és azt hittem, hogy egyszer majd sírva fogok innen elmenni. De nem így lett. Annyi jó dolog történik most velem, olyan pozitív és boldog vagyok, érzem, hogy jó az irány és legjobb ha csak sodródom. Laci érkezésével beengedtem a változást az életembe és a gyomrom környékén érzem a bizonyosságot, hogy jó. El tudom a régi életem engedni. Igazából arra is nyitott vagyok, hogy ha most rögtön jelentkezne egy vevő, akkor albérletbe költözzünk, amíg elkészül a gyönyörű új házunk” – tette még hozzá a műsorvezető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?