SZTÁRDZSÚSZ

Drukkoljunk együtt ma este Király Viktornak!

Ma este Király Viktor lépdel végig Sevillában a vörös szőnyegen a 2019-es MTV Europe Music Awards díjkiosztóján. A nagyszabású gálát a hagyományokhoz híven élőben lehet követni a magyar MTV műsorán is.
  • Szerző: Ripost

Az MTV EMA egyike a világ egyik legismertebb és elismertebb zenei díjátadóinak, ami már 1994 óta tartja izgalomban a zenerajongókat világszerte. A vörös szőnyegéről ismertté vált rendezvényt több mint 180 ország rajongói követik. A nemzetközi versenyben tizenhat kategóriában, illetve a regionális megmérettetésben november 2-án éjfélig lehet szavazni a jelöltekre az mtvema.com oldalon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A ma esti, immár 23. díjátadó gála fellépői között lesz többek között Halsey, Rosalía, Becky G, Akon, Ava Max, valamint a „legjobb új” és a „legjobb feltörekvő” kategória jelöltje, Mabel is. Becky G nem csak jelöltként és előadóként lép színpadra, ő lesz a 2019-es EMA házigazdája is.

Fotó: Szabolcs László

Kis hazánkat Király Viktor képviseli majd a jeles eseményen: október végén a rajongók öt jelölt közül őt választották az MTV EMA hazai győztesének.

Fotó: YouTube

A 35 éves énekes mellett a Hősökre, Jumodaddyre, Kállay-Saunders Andrásra és a Mörkre is szavazhattak. A győztes Király Viktor az elmúlt két magyar jelöltje, Rúzsa Magdi és a Follow the Flow után utazhat a spanyol városba. Reméljük mindenki leadta a szavazatát tegnapig, ma pedig drukkoljunk együtt neki!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?