SZTÁRDZSÚSZ

Dráma és sokk: Ezeket a hírességeket újra műteni kellett szilikonmellük miatt

Összeszedtük azokat a sztárokat, akik álmukban sem gondolták, hogy szilikonmellük miatt életveszélyes állapotba is kerülhettek volna.
  • Szerző: Ripost

Kiszakadt Köllő Babett silány minőségű implantátuma

A magyar luxusfeleség életét 2008-ban sodorta veszélybe a mellében kiszakadó szilikonbetét. Köllő Babett először 2003-ban csináltatta meg a mellét, de öt évvel később sürgősen kés alá kellett ismét feküdnie, miután kiszakadt az implantátum. „Kiszakadt a silány minőségű anyag, és mit mondjak, nem volt éppen kellemes élmény, pláne nem veszélytelen. Mondjuk úgy, hogy ezután nem is nagyon volt választásom, így következett a második beavatkozás, amikor egy új és biztonságos implantátumot kaptam” - mondta el a -nak Babett, akit éppen két héttel ezelőtt operáltak ismét, miután lejárt az implantátumok szavatossági ideje.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/Köllő Babett

Megmérgezte Polgár Kriszta testét a szilikonmelle

Második terhessége után kiműtötték Polgár Kriszta egyik petefészkét, és emiatt komoly önbizalomhiánnyal küzdött, ezért döntött úgy, hogy szilikonmelleket csináltat. „Úgy gondoltam, hogy talán a mellimplantátum majd helyrebillenti az egyensúlyt” – fogalmazott Kriszta, aki csak később tudta meg, hogy azt a szilikonpárnát, amit ő kapott, visszahívta a gyártó. Bár kezdetben élvezte új külsejét, idővel egyre több egészségügyi problémája lett.Fejfájás, pattanások, étel intolerancia, hányinger, reflux, pajzsmirigy gondok.” Ezután kezdte el beleásni magát az implantátumok világába, és hamar eldöntötte, kiszedeti őket. „Majd kiderült, hogy az enyém ráadásul egy időzített bomba. Idén februárban kivetettem az implantátumokat” – mondta el Kriszta, aki már túl is van a műtéten.

ÉRZÉKENY TÉMA! Régen ígértem már nektek ezt a posztot. Ez a poszt nem azért íródik, hogy bárkiben rossz érzést keltsen, vagy bárkit bármiről lebeszéljek/rábeszéljek. Sokkal inkább azért, mert a tájékoztatásnak ez a része sokszor elmarad és az embernek joga van tudni, mibe vág bele és ennek milyen következménye lehet. . (A témáról sokat olvashattok a @breast_implant_illness és a FB csoportban ahol 120.000 nő meséli el a sajàt történetét) . Mellimplantátum betegség ( #breastimplantillness vagy #BII). Két -a szervezet számára - idegen test a létfontosságú szervek fölött. Ami köré pár hét alatt tokot képez a szervezet, hogy védje ezeket a szerveket. Az implantátumok majd’ 40 féle nehézfémből, toxikus anyagból állnak. A sóoldatos is, hiszen a tokja szilikon. Van, akinek a teste jobban, van, akinek rosszabbul fogadja. Sőt nagyon rosszul. És sajnos a legtöbben nem tudják, mi okozza a betegségeiket. . A második terhességem alatt kialakult a petefészkemben egy 30 cm ciszta, amivel együtt ki kellett venni az egyik petefészkemet is. A hasam mérete miatt a hazizmom és a bőröm is szétszakadt, úgy éreztem, csorbult a nőiességem. Akkor úgy gondoltam, hogy talán a mellimplantátum majd helyrebillenti az egyensúlyt. Mi az amit akkor még nem tudtam? Hogy mit okozhat a szervezetemben. És azt sem, hogy olyan implantot kaptam 3 évvel ezelőtt (az egyik legnépszerűbb fajta) amit azóta visszahívott a gyártó, mert egy speciális rákfajtát okozhat: BIA- ALCL. A visszahívás tavaly volt, erről azóta sem szólt senki... . Élveztem az új külsőmet, nem is gondoltam arra, hogy összefüggésben lehet a folyamatosan fellépő egészségügyi problémáimmal (fejfájás, pattanások, étel intolerancia, hányinger, reflux, pajzsmirigy gondok stb) mind-mind új dolog számomra. Miután már MINDEN specialista látott és senki nem értette mi lehet a baj, kezdtem feladni. Aztán az endokrinológus megkérdezte, hogy hallottam e már a Breast Implant Illnessről... Valamint a barátnőm is rákérdezett, hogy hallottam e arról, hogy miket tud csinálni az implant (fajtától függetlenül)... Ez volt a pont ahol elkezdtem beleásni magam a témába. Majd kiderült, hogy az enyém ráadásul egy időzített bomba (texturált) Folyt komm⬇

Sarka Kata megbánta a mellműtétet

A háromgyerekes családanya még 2007-ben operáltatta meg a mellét. Orvosa beszélte rá a PIP-implantátumokra, ami aztán ki is szakadt. Az egyik kontrollon derült ki, hogy nagy a baj, ráadásul csomók is keletkeztek a hónaljában. Néhány nappal később eltávolították a sérült szilikonbetéteket, a szövettan eredménye pedig negatív lett. „Elégedett vagyok az eredménnyel, de ma már nem műttetném meg magam, hisz a nagyobb mell nem helyettesíti az egészséget. A nőknek pedig csak azt tudom javasolni, hogy ha nem muszáj, ne feküdjenek kés alá” – nyilatkozta még Sarka Kata néhány évvel ezelőtt.

#today #relax #family ❤️

Tokzsugorodás alakult ki Cicciolina mellimplantátuma körül

Cicciolina 27 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy csakis egy mellnagyobbító műtét adhatja vissza a gyermekszülés miatt megváltozott formáit. 2009-ben azonban arra lett figyelmes, hogy a jobb melle feszül és gyakran fáj. A tünetek hónapról hónapra erősödtek, a mell töményebbé és keményebbé vált a balhoz képest. Ezután derült ki, hogy a pornódíva implantátuma körül tokzsugorodás alakult ki. Ezért 2011-ben ismét kés alá feküdt, miután kiválasztotta orvosával a megfelelő méretű és minőségű szilikonpárnákat.

#goodmorning #friends #buongiorno #amici #fedeli #szepnapot #joreggelt #barataim #aspettando #estate #sole #mare #viaggio #piscina #spiaggia #costumedabagno #colorati #yeah #yes #si #liberta #idee #cicciolina #stallerilona #ilonastaller #wikipedia #google #

Crystal Hefnernek kihullott a haja

Hugh Hefner egykori felesége, Crystal Hefner az Instagramján írta le, hogy egyik napról a másikra allergiás reakciók jelentkeztek nála különböző ételek és italok fogyasztása után. Fájt a válla, a nyaka és a háta. Egyre fáradékonyabbá vált és az időnként jelentkező memóriazavarok mellett az immunrendszere is nagyon legyengült, a haja is hullott. A helyzet odáig fajult, hogy 2016-ban volt, hogy felkelni sem tudott az ágyból. Végül internetes kutatásba kezdett, így jött rá, hogy a mellimplantátumokból kiszivárgó mérgező vegyszerek lehetnek egészségügyi problémáinak okozói. Crystal meggyőződése volt, hogy a szilikon betegítette meg, így eltávolíttatta a mellimplantátumokat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?