Létrehozva: 2020.08.11.

Dráma és sokk: Ezeket a hírességeket újra műteni kellett szilikonmellük miatt

Összeszedtük azokat a sztárokat, akik álmukban sem gondolták, hogy szilikonmellük miatt életveszélyes állapotba is kerülhettek volna.

Kiszakadt Köllő Babett silány minőségű implantátuma

A magyar luxusfeleség életét 2008-ban sodorta veszélybe a mellében kiszakadó szilikonbetét. Köllő Babett először 2003-ban csináltatta meg a mellét, de öt évvel később sürgősen kés alá kellett ismét feküdnie, miután kiszakadt az implantátum. „Kiszakadt a silány minőségű anyag, és mit mondjak, nem volt éppen kellemes élmény, pláne nem veszélytelen. Mondjuk úgy, hogy ezután nem is nagyon volt választásom, így következett a második beavatkozás, amikor egy új és biztonságos implantátumot kaptam” - mondta el a Ripost-nak Babett, akit éppen két héttel ezelőtt operáltak ismét, miután lejárt az implantátumok szavatossági ideje.

Fotó: Ripost/Köllő Babett

Megmérgezte Polgár Kriszta testét a szilikonmelle

Második terhessége után kiműtötték Polgár Kriszta egyik petefészkét, és emiatt komoly önbizalomhiánnyal küzdött, ezért döntött úgy, hogy szilikonmelleket csináltat. „Úgy gondoltam, hogy talán a mellimplantátum majd helyrebillenti az egyensúlyt” – fogalmazott Kriszta, aki csak később tudta meg, hogy azt a szilikonpárnát, amit ő kapott, visszahívta a gyártó. Bár kezdetben élvezte új külsejét, idővel egyre több egészségügyi problémája lett.Fejfájás, pattanások, étel intolerancia, hányinger, reflux, pajzsmirigy gondok.” Ezután kezdte el beleásni magát az implantátumok világába, és hamar eldöntötte, kiszedeti őket. „Majd kiderült, hogy az enyém ráadásul egy időzített bomba. Idén februárban kivetettem az implantátumokat” – mondta el Kriszta, aki már túl is van a műtéten.

Sarka Kata megbánta a mellműtétet

A háromgyerekes családanya még 2007-ben operáltatta meg a mellét. Orvosa beszélte rá a PIP-implantátumokra, ami aztán ki is szakadt. Az egyik kontrollon derült ki, hogy nagy a baj, ráadásul csomók is keletkeztek a hónaljában. Néhány nappal később eltávolították a sérült szilikonbetéteket, a szövettan eredménye pedig negatív lett. „Elégedett vagyok az eredménnyel, de ma már nem műttetném meg magam, hisz a nagyobb mell nem helyettesíti az egészséget. A nőknek pedig csak azt tudom javasolni, hogy ha nem muszáj, ne feküdjenek kés alá” – nyilatkozta még Sarka Kata néhány évvel ezelőtt.

Tokzsugorodás alakult ki Cicciolina mellimplantátuma körül

Cicciolina 27 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy csakis egy mellnagyobbító műtét adhatja vissza a gyermekszülés miatt megváltozott formáit. 2009-ben azonban arra lett figyelmes, hogy a jobb melle feszül és gyakran fáj. A tünetek hónapról hónapra erősödtek, a mell töményebbé és keményebbé vált a balhoz képest. Ezután derült ki, hogy a pornódíva implantátuma körül tokzsugorodás alakult ki. Ezért 2011-ben ismét kés alá feküdt, miután kiválasztotta orvosával a megfelelő méretű és minőségű szilikonpárnákat.

Crystal Hefnernek kihullott a haja

Hugh Hefner egykori felesége, Crystal Hefner az Instagramján írta le, hogy egyik napról a másikra allergiás reakciók jelentkeztek nála különböző ételek és italok fogyasztása után. Fájt a válla, a nyaka és a háta. Egyre fáradékonyabbá vált és az időnként jelentkező memóriazavarok mellett az immunrendszere is nagyon legyengült, a haja is hullott. A helyzet odáig fajult, hogy 2016-ban volt, hogy felkelni sem tudott az ágyból. Végül internetes kutatásba kezdett, így jött rá, hogy a mellimplantátumokból kiszivárgó mérgező vegyszerek lehetnek egészségügyi problémáinak okozói. Crystal meggyőződése volt, hogy a szilikon betegítette meg, így eltávolíttatta a mellimplantátumokat.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Oroszország rakétákkal támadta Ukrajnát és előretört Urozsajnoje közelében

origo.hu

Háborús hangulat van Brüsszelben

borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

mandiner.hu

Orbán Viktor hamarosan bejelentést tesz + Videó

mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

magyarnemzet.hu

Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

ripost.hu

„A színfalak mögött” - Ágyban heverészve kapták le Palvin Barbit

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Mandula Ádám kiszabadult, egyre jobban aggódnak érte az emberek

SZTÁRDZSÚSZ

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hírt kapott a magyar zenész: elfogta a rettegés, hogy két gyerekkel utcára kerülnek

SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, miből él most Klapka György lánya