SZTÁRDZSÚSZ

Döbbenetes vallomás: Mindent kitálalt a volt kolléga Eszenyi Enikőről

Több közös munka után fogalmazta meg sorait. A színházi rendező megalázónak és méltatlannak tartja azt, amit a Vígszínház igazgatója mûvelt vele.
  • Szerző: BDF

Eszenyi Enikő volt kollégája, Néder Panni a Facebook-oldalán mondta el véleményét a Vígszínház igazgatójáról!

Bár Panni évek óta Berlinben él, hiába próbálta meg a régi sérelmeket  elfelejteni, de egy újabb közös munka mindent előhozott belőle. A színházi rendező a Vígszínházban rendezte a diplomamunkáját, amit a poszt szerint Eszenyi Enikő teljesen átrendezett.

"Véres és deprimáló próbafolyamat volt, annyi pozitív hozadékkal, hogy a főpróbahétre lebetegedett, én meg az utolsó erőtartalékokat mozgósítva visszaállítottam, amit tudtam" - kezdte Panni a Facebook-oldalán.

Panni ezután külföldre költözött, később egy szakmai eseményen találkoztak újra, ahol rendezték a nézeteltéréseket, és Eszenyi munkát ajánlott Panninak, de Enikő eltűnt, még a megkeresésekre sem válaszolt.

Napidíjat egyszer sem kaptunk, ahogy semmilyen anyagi juttatást a több hónapos munkáért. (...) Enikő hat hétig (!) nem reagált

- írta Panni, aki nagy nehezen tudta csak elérni Enikőt, aki végül lemondta az egészet.

"Méltatlannak és megalázónak éreztem ezt a helyzetet"  - olvasható Panni Facebook-oldalán.

"Most már nem vagyok összetört, csak dühös. Azért döntöttem úgy, hogy megosztom a történéseket nyilvánosan is, mert szerintem ilyenkor ki kell állni" - vonta le a következtetést Panni.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?