SZTÁRDZSÚSZ

Döbbenet, Cicciolinát lejárató dallal készül Finnország az Eurovízióra

Staller Ilona, művésznevén Cicciolina mélyen felháborodott, amikor meghallotta, melyik dal képviselheti Finnországot idén Rotterdamban, az Eurovíziós Dalfesztiválon. A finn énekesnő, Erika Vikman ugyanis elképesztő népszerűségre tett szert Cicciolina című dalával, aminek a dalszövege igencsak botrányos.
  • Szerző: Doris

Cicciolinával már többször előfordult, hogy visszaéltek a nevével, a világ számos pontján nyílt már az ő művésznevét viselő étterem. A Rómában élő pornódíva már azokon is jogosan háborodott fel, most viszont a finnekre akadt ki, nem véletlenül!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Cicciolina

Van ugyanis egy mindössze 27 éves finn énekesnő, Erika Vikman, aki valósággal felrobbantotta a színpadot Cicciolina című dalával. Sőt, a magyar pornódíva külsejét is lemásolta, olyan jellegzetes virágos fejdíszt viselt a színpadon és a videoklipben, ami Ilonának évek óta a védjegye. Nem csoda, hogy Cicciolina azonnal szólt az ügyvédjének, Luca Di Carlónak!

Cicciolina és ügyvédje, Luca Di Carlo
Fotó: Cicciolina

„Először megdöbbentem, majd felháborodtam, amikor megláttam ezt az énekesnőt. Eddig még csak nem is hallott róla senki, most meg az én nevemmel és a külsőmmel akar világszerte befutni? Elhatároztam, ezt nem hagyom annyiban. Azonnal szóltam az ügyvédemnek, Luca Di Carlónak, aki már írt is egy hivatalos levelet a hölgy menedzserének” – háborgott Cicciolina, aki a koronavírus miatt karanténban él római otthonában.
Természetesen arra is kíváncsi volt, miről szól a nevével eladott szerzemény, ezért lefordította a dalszöveget. Nos, mondanunk sem kell, a dal nem fest túl jó képet Ilonáról.

Ha érdekel, miről szól a dalszöveg, valamint, hogy mi áll Luca Di Carlo levelében, keresd a szerdai lapszámát!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?