SZTÁRDZSÚSZ

Friss hír Demjén Ferencről: Hazaengedték a legendát

Ha csak egyetlen éjszakára is, de orvosai hazaengedték a legendás énekest, aki május elején kapott agyérgörcsöt.
  • Szerző: Buster

Hosszú hónapok óta nem készült egyetlen fénykép sem Demjén Ferencről, akit három hónappal ezelőtt szállítottak kórházba, miután otthonában agyérgörcsöt kapott. A legendát napokon át mélyaltatásban ápolták, majd miután kiengedték az intenzív osztályról, átszállították egy rehabilitációs intézetbe, ahol jelenleg is folyik a kezelése.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekes állapota az utóbbi időben rohamosan javul, a mozgásszervi rehabilitációjának megkezdődött a negyedik szakasza, így az ünnepi hétvégén orvosai úgy döntöttek, hogy egy napra hazaengedik dióspusztai birtokára. A pedig megtudta, hogyan telt Rózsi napja.

 

„Rózsi csípőprotézis műtétje utáni rehabilitációja a negyedik fázisához, ami jó ütemben halad, így az ünnepi hétvégén hazamehetett, ami rengeteg energiát adott neki. Végre a saját ágyában alhatott és kimehetett a teraszára, hogy játsszon kicsit kedvenc kutyáival. A Legenda betegsége után ez az első fénykép, amit három és fél hónap után megosztott az Instagram és a Facebook oldalán„ - tudtuk meg az énekeshez közeli forrásból.

És ezeket olvastad már?