SZTÁRDZSÚSZ

Nem titok többé! Elismerte a magyar tévés: rendszeresen plasztikáztat

Szabó András Csuti bátran vállalja, hogy az elmúlt két évben több alkalommal is szépészeti beavatkozáson esett át. A műsorvezető a Ripost-nak elmondta, hogy évente 1-2 alkalommal botoxinjekciót fecskendeznek a szemei környékére.
  • Szerző: BDF

Szabó András Csuti a felesége, Kulcsár Edina véleményét is kikérte, mielőtt alávetette magát az esztétikai kezelésnek. A műsorvezető teljesen nyíltan beszél a botoxról, és butaságnak tartja az ezzel kapcsolatos sztereotípiákat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás

„Nem gondolom, hogy ez ciki lenne. Sőt, azt mondom, merjünk róla beszélni! Először másfél-két éve voltam. Elmondtam Edinának, hogy nagyon zavarnak a ráncaim, ő ajánlotta, hogy próbáljak ki egy kezelést. Eljött velem. Nem bántam meg! Egy évben egyszer, maximum kétszer járok. Hat szúrást kapok a jobb szemem környékére, négyet pedig a bal oldalra. Leszögezném, a kezelésnek nem az a célja, hogy úgy nézzek ki, mint egy tizennyolc éves, hanem az, hogy a fáradtságból, kevés alvásból, és – nagyon fontos – a sok nevetésből eredő ráncaimat eltüntesse” – kezdte a -nak Csuti, aki azt is elárulta, hogy a szeme alatti barázdákra akkor lett figyelmes, amikor visszanézte magát a tévéképernyőn.

„Ameddig nem szerepeltem tévében, kevésbé zavart. Sosem töltöttem sok időt a tükör előtt, de amikor a képernyőn láttam magamat, feltűnt, hogy több a ráncom, és döntöttem... Most is, ha látom, hogy a szer már felszívódott, rögtön hívom az orvost.„

Csuti szerint mindennek a mértékletesség a kulcsa. Ha az ember tud magának megálljt parancsolni, akkor nem esik át a ló túloldalára. Ezzel kapcsolatban fejtette ki a véleményét a Life TV-n futó Női titkok Várkonyi Andinál című talkshow-ban is.

A további részleteket elolvashatod a napilap hétfői számában! Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?