SZTÁRDZSÚSZ

Csalók élnek vissza Korda György nevével: Balázs Klári besokallt!

Internetes kaszinó él vissza a profi pókerjátékos énekes nevével, Balázs Klári jogi útra tereli az ügyet.
  • Szerző: e.j.

Szinte nem telik el úgy hónap, hogy ne jelenne meg az interneten egy-egy kamu oldal, ami hírességek nevével visszaélve akarna eladni egy terméket vagy pénzt lopni az emberektől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Knap Zoltán / Bors

Egy ilyen csúnya átverés áldozata lett Korda György is. A napokban valaki e-maileket kezdett küldözgetni, amelyekben az énekes nevében, egyes szám első személyben ígér biztonságos internetes kaszinózást. Az illető Korda nevében azt is állítja, hogy a bankszámla- és más személyes adatai megadását követően üdvözlő bónuszként 367 ezer forinttal gazdagodik. A sztár felesége, Balázs Klári az egyik rajongójától értesült a vérlázító átverésről, és úgy döntött, jogi lépéseket tesz az ügyben.

„Felháborítónak tartom, hogy valaki vagy valakik a férjem nevében próbálják átverni az embereket! Szeretném leszögezni, hogy sem Gyurinak, sem nekem nincs közünk semmiféle internetes kaszinóhoz vagy reklámhoz! Ne dőljenek be a csalóknak! Ezt az arcátlanságot már nem hagyjuk következmények nélkül! Úgy döntöttünk, jogi lépéseket teszünk az ügyben, hiszen nem csak a nevünkkel élnek vissza ezek az emberek, de a hitelünket is rontják! Igenis meg kell állítani a bűnözésnek ezt a formáját!” – üzente a Metropol hasábjain keresztül Klárika.

És ezeket olvastad már?