SZTÁRDZSÚSZ

Családalapítási tervek – Titokzatos bejegyzésben írt a vágyairól Vajna Timi

Andy Vajna csinos özvegye és új szerelme, Zoli új vizekre eveznek. Úgy tűnik, a békülésből baba is lehet. Minderre közösségi oldalán utalt Vajna Timi. Ismerősei szerint ez csalhatatlan jele annak, hogy az örökösnő a gyermekvállalás mellett döntött.
  • Szerző: Ripost

Nemrég kisebb feszültség ütötte fel a fejét Vajna Timi családjában, imádott nagyija ugyanis komoly aggodalmairól számolt be lapunknak: minthogy félti unokáját az aranyásó férfiaktól, s hogy Timi mostani választottja, Zoli sem igazán győzte meg őt. Marika kritikája nem esett jól az érintetteknek, s egy kicsit megorroltak a nagyira, de úgy tűnik, mintha a sötét felhők mostanra elvonultak volna a famíliáról, főleg, mert nemrég kiderült: az örökösnő babát tervez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elárult tervek

Történt ugyanis, hogy Timi a napokban kö­zösségi oldalán beszámolt róla, hogy odakinn, Amerikában megkapta a Covid elleni védőoltást, be­jegyzésében pedig családalapítási terveit is kikotyogta:

„...a doktorok azt mondják, ha valaki kisbabát szeretne a közeljövőben, akkor mindenképp kapja meg az oltást, mert ha terhesen kerül a lélegeztetőgépre, akkor sem az anya, sem a kisbaba nem éli túl...”

Az özvegy tehát nagyon úgy fest, végre elhatározta magát, s babaprojektbe vág. Döntése pe­dig nem meglepő, főleg azok után, hogy lapunk úgy tudja, milliomos ba­rátja nemrég utána utazott a tengerentúlra, hogy kibéküljenek és rendbe tegyék kapcsolatukat, melynek állítólag az egyik fő buktatója Timi bizalmatlansága, s ezáltal a babaprojekt halogatása volt.

Anyai szerepre vágyik Vajna Timi

Vajna Timi és szerelme Fotó: Bors

„Timi egy gyönyörű, csinos nő, de sosem lehet biztos benne, hogy melyik az igazán vonzó egy férfi számára, ő vagy a mesés vagyona” – árulta el nemrég lapunknak az örökösnő egyik közeli barátja.

Anyai vágyak

S bár a csinos özvegy a korábbi, Zolival kö­zös nyaralásaikkal ellentétben most nem oszt meg közös képeket szerelmével, családalapítási tervei mégis azt sejtetik: a békülés jól halad, s akár szerelmük gyümölcse is hamarosan megfoganhat. A Bors úgy tudja, Vajna Timi egyébként régóta szeretne anyuka lenni, s mindig is sajnálta, hogy férjével, Andy Vajnával nem lett gyermekük, unokaöccse érkezése pedig most újra beindította anyai vágyait.

Anyai szerepre vágyik Vajna Timi

20200807 Budapest
Palácsik Lilla
fotó: Végh István (VI)
Bors

Lapunk kíváncsi volt, hogy a nyugtalankodó nagyi mit szól imádott unokája terveiről, s őszintén – de a korábbiakkal ellentétben szűkszavúbban – nyilatkozott.

Hiányzik az ölelés

A nyagymamának nagyon hiányzik Timi ölelése

A nyagymamának nagyon hiányzik Timi ölelése Fotó: Bors

„Ahogy a kisebbik unokámnál, Lillánál is boldog vagyok, hogy megérkezett a kis Noah, akit imádok, úgy Timinél is nagyon várom, hogy dédunokám legyen. Öreg vagyok már, ilyen korban csak egy baba érkezése az, ami kimozdítja, felvillanyozza az embert. Szívem minden szeretetével kívánom, hogy az elsőszülött unokám is hamarosan anyuka legyen, s egy egészséges, okos, szép gyermeknek adjon életet” – mondta a nagyi, aki úgy tűnik, kezdi elfogadni, hogy Timi Zolit választotta, de továbbra is nagyon hiányzik neki elsőszülött unokája, akit reméli, hogy az oltások után végre újra magához ölelhet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?